Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kevään 2024 koulutuskalenteri on julkaistu

08.12.2023

Kevään 2024 koulutuskalenteri on julkaistu. Koulutukset ovat avoimia koko valtion henkilöstölle: tarjolla on monipuolisesti koulutusta palkansaajille, yhteyshenkilöille ja ammattikäyttäjille.

Kokonaisarkkitehtuurin mallinnuksesta tukea strategiseen kehittämiseen

08.12.2023

Palkeissa on aloitettu Kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen -projekti, jonka tavoitteena on kehittää kokonaisarkkitehtuurin hallintaa yhteisillä käytännöillä ja menetelmillä sekä mallintaa nykytilan arkkitehtuuri sisältäen toiminta-, tieto-, järjestelmä- ja teknologia-arkkitehtuurien näkökulmat sekä niiden väliset suhteet.

Ajankohtaisia aiheita ja taloushallinnon tulevaisuudennäkymiä - Julkishallinnon palvelukeskukset kokoontuivat Pasilassa

17.11.2023

Palkeet järjesti säännöllisen julkishallinnon palvelukeskusten tapaamisen marraskuussa Pasilassa.

Älykkään automaation palvelun asiakastilaisuudessa aktiivista keskustelua mm. tekoälyn mahdollisuuksista

16.11.2023

Toista kertaa järjestetyssä älykkään automaation palvelun asiakastilaisuudessa päästiin tutustumaan ihmisiin automaatioiden takana sekä esittämään mm. palvelun sisältöön liittyviä kehitysehdotuksia.

Korkeakouluopiskelija, hae meille harjoitteluun!

06.11.2023

Haku vuoden 2024 harjoittelupaikkoihimme on alkanut! Hakuaika kestää 15.12.2023 asti ja tarjolla on 28 harjoittelupaikkaa AMK- ja yliopisto-opiskelijoille. Kaikki harjoittelupaikat löydät Valtiolle.fi-palvelusta.

Valtion yhteisten talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden kehittämisen tiekartan päivitykset 2023 valmistuneet

18.10.2023

Valtion yhteisten talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden kehittämisen tiekarttaan on tehty päivityksiä painottuen projektien ja hankkeiden tilannekuviin.

Ässä-hankkeen päätöstilaisuudessa juhlistettiin yhteisiä onnistumisia

16.10.2023

Syyskuussa Pasilassa kokoontui noin 80 henkeä asiakkaita, järjestelmätoimittajien edustajia ja palkeetlaisia juhlistamaan taloushallinnon kehittämishanke Ässän yhteisiä onnistumisia ja hienosti sujunutta käyttöönottoa.

Kiitos asiakkaillemme!

29.09.2023

Lokakuun ensimmäisellä viikolla vietetään asiakaspalveluviikkoa. Palkeet on Yhdysvalloista alkunsa saaneella teemaviikolla mukana nyt kolmatta kertaa. Viikon tavoitteena on nostaa esille asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen merkitystä sekä tarjota mahdollisuus kiittää asiakaspalvelun ammattilaisia hyvästä työstä.

Syksyn 2023 koulutuskalenteri on julkaistu

20.06.2023

Koulutuskalenterimme ensi syksylle on julkaistu. Tarjolla on monipuolisesti koulutusta palkansaajille, yhteyshenkilöille ja ammattikäyttäjille.

Valtion taloushallinnon kehittämishanke saatu päätökseen S/4HANA-käyttöönoton myötä

13.06.2023

Maanantaina 5.6. otettiin käyttöön valtion taloushallinnon keskitetyn järjestelmän uusi versio, joka hyödyntää SAP:in S/4HANA-teknologiaa. Uutta järjestelmäversiota ja sen käyttöönottoa on valmisteltu jo vuodesta 2021 alkaen Ässä-hankkeen nimellä kulkeneessa kehittämishankkeessa.

Asiakastyytyväisyys hyvällä tasolla

08.06.2023

Vuotuisen asiakastyytyväisyyskyselymme perusteella kokonaistyytyväisyys Palkeisiin on 3,79 asteikolla 1-5. Laskua viime vuoteen on 0,04 yksikköä, mutta tyytyväisyys on edelleen hyvällä tasolla.

Muutoksen johtaminen – kriittinen menestystekijä transformaatiohankkeiden lopputuloksen kannalta

01.06.2023

Muutoksen johtaminen teknologiahankkeissa jää usein vähemmälle huomiolle. Monissa organisaatioissa ajatellaan, että koulutus ja viestintä juuri ennen käyttöönottoa riittävät muutoksen jalkauttamiseen. Tämä ei kuitenkaan johda toivottuun lopputulokseen ja hankkeen vaikuttavuustavoitteet jäävät saavuttamatta.