Mitä Suomi edellä… – palvelukeskuskokemuksille riittää kysyntää

27.06.2018

Palkeiden Mikael Mantilalla on tänä keväänä ollut mielenkiintoinen lisä palvelujohtajan työssään: hän on käynyt jakamassa Suomen kokemuksia ja tukemassa uusien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten perustamista Baltiassa ja Itä-Euroopassa.

Palkeet ja Valtori tekoäly-yhteistyöhön

20.06.2018

Kaksi suurta valtionhallinnon palveluntarjoajaa, Palkeet ja Valtori, aloittavat yhdessä tekoälyn hyödyntämisen asiakaspalvelussa ja palvelujen tuotannossa. Tekoälyä on tarkoitus hyödyntää mm. palvelussuhdetta koskevissa kyselyissä ja matkalaskujen tarkastuksessa sekä palvelupyyntöjen käsittelyssä

Osa valtion HR-tehtävistä syksyllä Valtiokonttorista Palkeisiin

13.06.2018

Valtionhallinnon konsernitoimijoiden työnjakoa ja vastuita selkiytetään. Tähän liittyen osa Valtiokonttorin hoitamista valtion henkilöstöhallinnon tehtävistä siirretään Palkeiden hoidettavaksi.

Joko tunnet eKiekun?

01.06.2018

eKieku tarjoaa selkeän käyttöliittymän useimmin käytettäviin Kieku-palveluihin. eKiekulla leimaat, anot lomat ja tarkistat palkan.

Analyytikko auttaa tiedon jalostamisessa johtamisen tueksi

22.05.2018

Asiakkaiden arkiset tietotarpeet olivat ”polttoaineena”, kun yhteistyössä lähdettiin kehittämään uusia analysointipalveluja. Nyt kahden pilottikierroksen jälkeen ensimmäinen Palkeiden tarjoamista analysointipalveluista on yleisesti saatavilla. Uuden palvelun tavoitteena on tukea asiakkaita tietoon perustuvassa päätöksenteossa ja johtamisessa.

Kiitos asiakkaillemme palautteesta!

21.05.2018

Olemme iloisia, että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin!