Skip to main content

Hankintapäätös Palkeiden ja Valtorin tekoälyratkaisusta tehty

21.05.2019

Palkeiden ja Valtorin yhteishanke etenee: Hankintapäätös tekoälyratkaisusta ja siihen liittyvistä toteutuksista, tukipalveluista ja asiantuntijatyöstä on tehty.

Asiakastyytyväisyys edelleen hyvällä tasolla

21.05.2019

Palkeiden vuosittainen oma asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin huhti-toukokuussa 2019. Tutkimuksen kysymyspatteriston kaikkien kohtien keskiarvoksi saatiin 3,74 (asteikolla 1-5), joten kokonaistyytyväisyys Palkeiden palveluihin on edelleen samalla hyvällä tasolla kuin vuonna 2018.

Digicontroller-idea testattiin Suomen Leijonan luolassa

20.05.2019

Valtio Expon päätteeksi palvelujohtaja Mikael Mantila myi digicontroller-ideaa tv:n Leijonan luola -ohjelmasta tutuille sijoittajille Riku Asikaiselle ja Kim Väisäselle sekä media-alalla ja politiikassa vaikuttavalle Lotta Backlundille.

Laajennetut HR-palvelut tarjoavat sujuvuutta ja helppoutta asiakkaan arkeen

15.05.2019

Palkansaajan neuvontapalvelu on ollut Palkeiden palveluvalikoimassa viime syksystä lähtien. Palvelu tarjoaa palkansaajalle asiantuntevaa tukea ja neuvontaa keskitetysti. Tällä hetkellä palvelua käyttää noin 11 000 palkansaajaa. Luonnonvarakeskus on yksi palvelun käyttäjistä ja heillä on hyviä kokemuksia palvelusta.

Osaavan avulla kohti valmentavaa johtamista

07.05.2019

Palkeet kehittää tulevina vuosina voimakkaasti HRD-palvelujaan. Yhtenä osa-alueena on osaamisen hallinnan palvelu, jonka tavoitteena on tarjota valtionhallinnolle yhtenäinen toimintatapa, palvelu ja työkalu. Valmentavaa johtamista tukemaan on hankittu virastojen käyttöön SAP-tietojärjestelmän osana osaamisen hallinnan työkalu, Osaava.

Kirjanpidon tehtävien muutosvaihe päättyy

06.05.2019

Palkeissa on käyty kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävien muutosvaiheen päättymiseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut.