Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Digiturva luo luottamusta ja varmistaa toiminnan jatkuvuuden

23.05.2019

Taloushallinnon yhteyshenkilöpäivillä oli tarjolla ajankohtaista asiaa digiturvasta, kun VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku Väestörekisterikeskuksesta kertoi missä digiturvan suhteen nyt mennään ja keinoista, joilla jokainen voi edistää sekä omaa että yhteisön tietoturvaa.

Uutta poretta porukkaan Valtio Exposta

23.05.2019

Noin 1 500 valtionhallinnon asiantuntijaa, johtajaa ja näytteilleasettajan edustajaa kokoontui vuotuisille Valtio Expo-messuille 7. toukokuuta Marina Congress Centeriin. Tapahtuman teema ”Meidän Suomi” kertoi valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Teeman kautta kasvoi ymmärrys siitä, miten iso kokonaisuus valtionhallinto on ja millainen vaikutus sillä on Suomen pyörittämiseen. Teemassa näkyivät digitaalisuuden, prosessien ja henkilöstön sekä kansalaisten näkökulmat.

Näin lähetät salattua sähköpostia Palkeisiin

21.05.2019

Palkeiden verkkosivuille on lisätty mahdollisuus lähettää turvapostia. Yksityishenkilö tai asiakas pääsee nyt itse aloittamaan luottamuksellisen yhteydenoton Palkeisiin selainpohjaisella ratkaisulla. Viestejä ei kuitenkaan tarvitse erikseen salata, mikäli asioit Pointin kautta tai lähetät sähköpostia VY-verkon sisältä.

Hankintapäätös Palkeiden ja Valtorin tekoälyratkaisusta tehty

21.05.2019

Palkeiden ja Valtorin yhteishanke etenee: Hankintapäätös tekoälyratkaisusta ja siihen liittyvistä toteutuksista, tukipalveluista ja asiantuntijatyöstä on tehty.

Asiakastyytyväisyys edelleen hyvällä tasolla

21.05.2019

Palkeiden vuosittainen oma asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin huhti-toukokuussa 2019. Tutkimuksen kysymyspatteriston kaikkien kohtien keskiarvoksi saatiin 3,74 (asteikolla 1-5), joten kokonaistyytyväisyys Palkeiden palveluihin on edelleen samalla hyvällä tasolla kuin vuonna 2018.

Digicontroller-idea testattiin Suomen Leijonan luolassa

20.05.2019

Valtio Expon päätteeksi palvelujohtaja Mikael Mantila myi digicontroller-ideaa tv:n Leijonan luola -ohjelmasta tutuille sijoittajille Riku Asikaiselle ja Kim Väisäselle sekä media-alalla ja politiikassa vaikuttavalle Lotta Backlundille.

Laajennetut HR-palvelut tarjoavat sujuvuutta ja helppoutta asiakkaan arkeen

15.05.2019

Palkansaajan neuvontapalvelu on ollut Palkeiden palveluvalikoimassa viime syksystä lähtien. Palvelu tarjoaa palkansaajalle asiantuntevaa tukea ja neuvontaa keskitetysti. Tällä hetkellä palvelua käyttää noin 11 000 palkansaajaa. Luonnonvarakeskus on yksi palvelun käyttäjistä ja heillä on hyviä kokemuksia palvelusta.

Osaavan avulla kohti valmentavaa johtamista

07.05.2019

Palkeet kehittää tulevina vuosina voimakkaasti HRD-palvelujaan. Yhtenä osa-alueena on osaamisen hallinnan palvelu, jonka tavoitteena on tarjota valtionhallinnolle yhtenäinen toimintatapa, palvelu ja työkalu. Valmentavaa johtamista tukemaan on hankittu virastojen käyttöön SAP-tietojärjestelmän osana osaamisen hallinnan työkalu, Osaava.

Kirjanpidon tehtävien muutosvaihe päättyy

06.05.2019

Palkeissa on käyty kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävien muutosvaiheen päättymiseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut.

Mitä ensimmäiset kokemukset ovat opettaneet Tulorekisteristä?

29.04.2019

Tulorekisteri-ilmoittaminen on ollut käytössä vuoden alusta alkaen. Tämä tarkoitti suurta muutosta aiemmin totuttuihin kuvioihin ansioiden ja palvelussuhdetietojen ilmoittamisessa. Mikään iso uudistus on harvoin ihan valmis lanseeraushetkellä, näin on tulorekisterin kohdallakin.

Tutustu Palkeiden edistyksellisiin ratkaisuihin ja uusiin palveluihin ValtioExpossa

25.04.2019

Legendaarinen valtionhallinnon sisäinen messutapahtuma Valtio Expo järjestetään tänä vuonna Marina Congress Centerissä Helsingissä 7. toukokuuta otsikolla Meidän Suomi. Teemaa käsitellään sekä yhteiskunnan, työyhteisöjen että yksilön näkökulmasta. Palkeiden palvelut ovat tapahtumassa esillä monipuolisesti, tervetuloa tutustumaan!

Automatiikka sujuvoittaa palkkionmaksua vaalivirkailijoille

17.04.2019

Kevät 2019 on kiireistä vaaliaikaa; eduskuntavaalit on juuri saatu pidettyä, mutta europarlamenttivaalit ovat vielä edessä 26. toukokuuta. Palkeissa vaalit aiheuttavat aina ruuhkapiikin henkilöstöpalveluissa, kun vaalivirkailijoiden palkkiot on saatava maksuun.