Skip to main content

Kirjanpidon tehtävien siirtovaihe päättyy

06.02.2019

Kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtäviä keskitettiin Palkeisiin vuonna 2017. Siirtymäaika päättyy syksyllä.

Kohti yhtenäisempää osaamisen hallintaa

01.02.2019

Tänä vuonna Palkeiden henkilöstöhallinnon palveluvalikoima laajenee Osaava-palvelulla ja samalla otetaan käyttöön SAP SuccessFactors pilvipalvelu, Osaava.

Tarvitsetko apua tiedon analyysiin – tunnetko Tietokirin?

24.01.2019

Tietokiri-hankkeessa luodaan uudenlaista tiedolla johtamisen kulttuuria julkishallinnossa, haetaan yhteistyöstä vaikuttavuutta ja jaetaan osaamista. Palkeiden analysointipalvelut tuottavat yksittäisiä tai toistuvia, räätälöityjä analyysejä asiakkaiden tarpeisiin. Kysy lisää analysointipalvelut@palkeet.fi

Syksyn asiakaskoulutuksista hyvää palautetta

11.01.2019

Syksyn aikana Palkeiden asiakkaille oli tarjolla koulutuksia sekä virkamiehille, ammattikäyttäjille että esimiehille. Yhteisiä Skype-koulutuksia järjestettiin 13 kappaletta ja näihin osallistui yhteensä 1030 henkeä.

Tulorekisteri helpottaa asiointia viranomaisten kanssa

10.01.2019

Tulorekisteri ei luo palkansaajalle uusia velvollisuuksia. Asioiden hoitaminen viranomaisten kanssa kuitenkin helpottuu.

Robotti muistuttaa pitkin vuotta keskeneräisistä matka- ja kululaskuista

21.12.2018

Tänä vuonna joulukuun alussa valtion virkamiehillä oli keskeneräisiä matkalaskuja ”vain” noin 14 tuhatta. Yleensä niitä on samaan aikaan lähes kaksinkertainen määrä. Tässä on ollut apuna robotin lähettämät muistutukset, joulukuussa jopa viikoittain.