Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hankejohtaja Kati Willman

Kati Willman tuo vahvistusta Palkeiden pilvipalveluihin siirtymisessä

01.02.2023

Valtion yhteisten talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien nykyaikaisuus, toimintavarmuus ja jatkuvuuden hallinta turvataan siirtymällä yhä enemmän pilviteknologiaan perustuviin ratkaisuihin vuoteen 2030 mennessä. Pilvipalveluihin siirtyminen on osa Palkeiden strategiaa ja tavoitteena on tehdä siirtyminen vaiheittain ja yhdessä asiakkaiden kanssa. Palkeiden pilvisiirtymän määräaikaisena hankejohtajana aloitti 1.2.2023 Kati Willman.

Matkustusprosessin toimintatapojen kehittämisprojekti alkaa

20.01.2023

Virkamatkustaminen lisääntyi viime vuonna merkittävästi ylittäen koronaa edeltävät matkustusmäärät. Matkustamismäärien kasvu aiheutti ennakoimatonta ruuhkaa matka- ja kululaskujen käsittelyssä. Samalla tulivat hyvin näkyville valtion virkamatkustamisen haasteet, jotka johtuvat epäyhtenäisistä toimintatavoista ja ohjeistuksista.

Henkilöstötutkimusjärjestelmän (VMBaro) toimittajaksi on valittu Sofigate Oy

13.01.2023

Henkilöstötutkimuksen uudistamisprojektin järjestelmähankinta on nyt saatu päätökseen. Uuden ratkaisun toimittaa Sofigate Oy.

Miten suhtaudun muutokseen - onko oikeaa tapaa kohdata muutos?

09.12.2022

Muutos kuuluu varsin kiinteänä osana nykyajan työelämää. Ja kaikkien ympärillä myllertävien muutoksien keskellä on vain pärjättävä ja pysyttävä mukaan vauhdissa. Yleensä muutos ei ole helppo asia. Ihminen kun tuppaa pitäytymään tutussa ja pitämään kiinni siitä minkä jo osaa ja tietää.

Palkeille tunnustusta erinomaisesta asiakaspalvelusta

07.12.2022

Palkeiden Katri Rusi palkittiin marraskuussa Wave – Wakaru Asiakaspalveluverkoston valitsemana vuoden 2022 palveluasiantuntijana. Voittaja valitaan vuosittain organisaatioiden ehdottamien henkilöiden joukosta.

Osaavan kehitystyössä kuullaan asiakasta ja tehdään yhdessä

29.11.2022

Osaavan suoriutuvuuden arviointilomakkeiden toteutusprosessissa asiakkaat ovat tiiviisti mukana koko prosessin ajan.

Valtiolle.fi-kokonaisuuden toimittajaksi on valittu FCG Finnish Consulting Group Oy

28.11.2022

Valtionhallinnon rekrytointikokonaisuuden uudistamisen projektissa on tehty hankintapäätös ja Valtiolle.fi-kokonaisuuden toimittajaksi on valittu FCG Finnish Consulting Group Oy.

Kevään 2023 koulutuskalenteri on julkaistu

25.11.2022

Ensi kevään koulutuskalenteri on ilmestynyt! Tarjoamme monipuolisesti koulutusta järjestelmien käytön tueksi asiakkaillemme: palkansaajille, esihenkilöille ja ammattikäyttäjille. Koulutuksemme ovat osallistujille maksuttomia.

Mitä transformaatiohankkeissa pitää huomioida hankintavaiheessa?

10.11.2022

Hankintavaihe on tärkeä osa valmistelua, ja hyvin suunniteltu ja toteutettu hankinta on edellytys hankkeen onnistumiselle. Julkisella sektorilla hankintalaki asettaa omat vaatimuksensa, mutta näen hankintavaiheen yhtä tärkeänä myös yksityisellä puolella.

Miten meillä menee

08.11.2022

Palkeissa kannustamme niin työntekijöitä kuin esihenkilöitä antamaan palautetta toisillemme ja käymään jatkuvaa keskustelua muun muassa työn tavoitteista, tavoitteiden saavuttamisesta ja työssä jaksamisesta. Hyvä palautekulttuuri pitää koko työyhteisön ajan tasalla organisaation tilasta.

Korkeakoulu- tai ammattiopisto-opiskelija, hae meille harjoitteluun!

07.11.2022

Haku vuoden 2023 harjoittelupaikkoihimme on alkanut! Hakuaika kestää 15.12. asti ja tarjolla on yli 30 harjoittelupaikkaa amk-, yliopisto- ja ammattiopisto-opiskelijoille. Kaikki harjoittelupaikat löydät Valtiolle.fi-palvelusta.

Valtiolle.fi-käyttäjäpäivässä välähdyksiä rekrytoinnin ja työelämän muutoksista

28.10.2022

Vuoden 2022 Valtiolle.fi-käyttäjäpäivä järjestettiin useamman vuoden tauon jälkeen taas livetapahtumana. Torstaina 20.10. noin 80 hengen joukko asiakasvirastojen yhteyshenkilöitä ja järjestelmätoimittajan edustajia kokoontui käyttäjäpäiville.