Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kevään 2023 koulutuskalenteri on julkaistu

25.11.2022

Ensi kevään koulutuskalenteri on ilmestynyt! Tarjoamme monipuolisesti koulutusta järjestelmien käytön tueksi asiakkaillemme: palkansaajille, esihenkilöille ja ammattikäyttäjille. Koulutuksemme ovat osallistujille maksuttomia.

Mitä transformaatiohankkeissa pitää huomioida hankintavaiheessa?

10.11.2022

Hankintavaihe on tärkeä osa valmistelua, ja hyvin suunniteltu ja toteutettu hankinta on edellytys hankkeen onnistumiselle. Julkisella sektorilla hankintalaki asettaa omat vaatimuksensa, mutta näen hankintavaiheen yhtä tärkeänä myös yksityisellä puolella.

Miten meillä menee

08.11.2022

Palkeissa kannustamme niin työntekijöitä kuin esihenkilöitä antamaan palautetta toisillemme ja käymään jatkuvaa keskustelua muun muassa työn tavoitteista, tavoitteiden saavuttamisesta ja työssä jaksamisesta. Hyvä palautekulttuuri pitää koko työyhteisön ajan tasalla organisaation tilasta.

Korkeakoulu- tai ammattiopisto-opiskelija, hae meille harjoitteluun!

07.11.2022

Haku vuoden 2023 harjoittelupaikkoihimme on alkanut! Hakuaika kestää 15.12. asti ja tarjolla on yli 30 harjoittelupaikkaa amk-, yliopisto- ja ammattiopisto-opiskelijoille. Kaikki harjoittelupaikat löydät Valtiolle.fi-palvelusta.

Valtiolle.fi-käyttäjäpäivässä välähdyksiä rekrytoinnin ja työelämän muutoksista

28.10.2022

Vuoden 2022 Valtiolle.fi-käyttäjäpäivä järjestettiin useamman vuoden tauon jälkeen taas livetapahtumana. Torstaina 20.10. noin 80 hengen joukko asiakasvirastojen yhteyshenkilöitä ja järjestelmätoimittajan edustajia kokoontui käyttäjäpäiville.

Osaavan koulutusten hallinnan hankinta etenee

19.10.2022

Koulutusten hallinnan hankinnassa ja käyttöönotossa tarkoituksena on laajentaa Osaavan toiminnallisuuksia koulutusten hallinnan osalta.

Suunnitelmista tuloksiin tiedolla johtaminen - Johdon raportointipalvelu laajenee

18.10.2022

Palkeiden analysointi- ja raportointitiimi on vuoden 2022 aikana kehittänyt Johdon raportointipalvelua. Uudistuneen palvelukonseptin avulla halutaan kirkastaa tiedolla johtamisen tärkeyttä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisessa.

Miltä palvelukeskusmaailma näyttää tulevaisuudessa?

18.10.2022

Palkeet osallistui Deloitten järjestämään kansanväliseen palvelukeskuskonferenssin Lissabonissa. Konferenssissa esiteltiin palvelukeskustoiminnan tulevaisuuden trendejä ja painotuksia.

Päivitetyssä kehittämisen tiekartassa korostuvat tiedolla johtaminen, reaaliaikatalous ja digitalisaatio

18.10.2022

Valtion yhteisten talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuiden tiekartta vuosille 2021–2026 on päivitetty. Tiekartan tavoitteiden täsmennyksissä näkyvät toimintaympäristön muutokset.

Onnistuneen transformaation pohjana on hyvä valmistelu ja vahva muutoksen johtaminen

11.10.2022

Monet organisaatiot ovat parhaillaan pohtimassa taloushallinnon järjestelmien uusimista SAPin tuotetuen päättyessä nykyisen sukupolven tuotteille. Niin myös meillä Palkeissa. Aloitimme taloushallinnon S/4HANA-hankkeen valmistelun jo vuonna 2019 ja nyt olemme toteuttamassa tätä muutosta.

Luottamusta ja joustavia työmuotoja – hybridityön tavoitteena on sujuvoittaa palvelujen tuottamista ja palkeetlaisten arkea

28.09.2022

Syyskuun alusta etätyökäytäntömme muuttuivat entistä joustavammiksi. Pitkä poikkeusaika ja aiempi etätyöskentely on osoittanut, että työmme sujuvat hyvin myös etänä. Koronan aikaan laajassa etätyössä työtyytyväisyytemme kokonaistulos nousi, lähiesimiestyö sai edelleen erittäin hyvän arvosanan ja myös asiakastyytyväisyys on pysynyt hyvällä tasolla. 

Asiakkuuspäällikkö Petri Mäkynen: Innolla kohti yhteistä tulevaisuutta Puolustusvoimien kanssa

10.08.2022

"Puolustusvoimien asiakkuudessa on menossa merkittävä murroskohta. Olemme siirtyneet – ja siirtymässä yhä yhtenäisempiin valtionhallinnon palveluihin ja järjestelmiin myös Puolustusvoimien osalta." Näin summaa nykytilannetta 12 vuotta Palkeissa Puolustusvoimien asiakkuuspäällikkönä toiminut asiakkuus- ja hankepäällikkö Petri Mäkynen.