Skip to main content

Etusivu uudistui

18.12.2018

Verkkosivujemme etusivu on kokenut pienimuotoisen uudistuksen, jonka myötä saamme tuotua heti aloitussivulle ajankohtaisempaa ja monipuolisempaa sisältöä sivuston käyttäjille.

Valtion palveluntarjoajat yhteisten asiakkaiden palvelua parantamassa

04.12.2018

Valtion palveluntarjoajilla (HAUS Oy, Hansel Oy, Palkeet, Senaatti-kiinteistöt, Valtori ja Valtiokonttori) on paljon yhteisiä asiakkaita. Palveluntarjoajat haluavat nyt tiivistää yhteistyötä ja ovat lähteneet miettimään keinoja asioinnin virtaviivaistamiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Palkeiden ja Valtorin tekoälyhankkeen kilpailutus käynnistyy

27.11.2018

Palkeissa ja Valtorissa on käynnissä yhteishanke, jossa asiakaspalvelua parannetaan tekoälyn avulla määritellyissä käyttötapauksissa. Hankkeessa on nyt päästy hankintavaiheeseen.

Valtiokonttori otti ohjelmistorobotit käyttöön Palkeiden tuella

13.11.2018

Valtiokonttori automatisoi ensimmäisiä tehtäviään, ja Palkeet sai arvokasta testausta omalle ohjelmistorobotiikan palvelulleen.

Kieku-järjestelmän korjaukset tuotantoon entistä sujuvammin

13.11.2018

Vuoden 2019 alusta lähtien Kiekun julkaisuprosessia muutetaan siten, että varsinaisten versiojulkaisujen (4 kpl/vuosi) lisänä olleet välijulkaisut (3 kpl/vuosi) jäävät kokonaan pois. Välijulkaisut korvataan viikoittaisilla (pl. heinäkuu) virhekorjausten tuotantoon vienneillä.

Kevään 2019 koulutuskalenteri on ilmestynyt

13.11.2018

Ensi kevään koulutuskalenteri on ilmestynyt. Tarjolla on laaja valikoima koulutuksia eKiekusta lomasuunnitteluun. Erityisesti raportoinnin koulutuksia on toivottu ja niitä onkin mukana runsaasti, uutuutena muun muassa projektiraportoinnin koulutus toukokuussa.