Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Palkeiden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma on päivitetty

09.02.2022

Palkeet on laatinut tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tukemaan osaksi strategisten tavoitteiden saavuttamista sekä edistämään hyvää johtamista ja työhyvinvointia. Palkeet haluaa olla työpaikka, jossa voidaan hyvin, saadaan onnistumisia ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet.

Järjestelmien jatkuvaa kehittämistä ketterästi ja läpinäkyvästi

09.12.2021

Valtion yhteisten talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisujen jatkuvalla kehittämisellä pyritään järjestelmiin, jotka palvelevat käyttäjää hyvin ja ovat ajantasaisia esimerkiksi lakeihin ja asetuksiin nähden.

Suoraviivaisempaa suoriutuvuuden arviointia Osaavalla

07.12.2021

Osaamisen palvelut täydentyvät mahdollisuudella toteuttaa suoriutuvuuden arviointilomake Osaavassa. Palkeissa lomake on juuri saatu käyttöön. Digi- ja väestötietovirastossa on pilotointi meneillään, ja henkilöstöjohtaja Aino Heikkinen toivoo lomakkeen käyttöönotolla helpotusta hallinnolliseen puoleen.

Älykkään automaation palveluista tehokkuutta prosesseihin

02.12.2021

Ensimmäiset ohjelmistorobotit aloittivat työskentelyn Palkeissa jo vuonna 2017 valtiovarainministeriön digirahoitushankkeen mahdollistamana. Projektin päättyessä Palkeisiin perustettiin digitiimi, joka on jatkanut automatisointityötä Palkeiden tuotantoprosessille.

Näin lähetät muutosverokortin vuodelle 2022

30.11.2021

Saat pian OmaVeroon tai postitse verokortin vuodelle 2022. Uudet verokortit ovat voimassa 1.2.2022 alkaen ja tiedot saadaan Palkeisiin suoraan verottajalta. Tammikuussa 2022 ennakonpidätys huomioidaan joulukuussa 2021 voimassa olleen veroprosentin mukaan ja tulorajalaskenta alkaa nollasta.

Tervetuloa koulutuksiin!

16.11.2021

Ensi kevään koulutuskalenteri on ilmestynyt. Tarjoamme yli 30 eri koulutusta asiakkaillemme: palkansaajille, esimiehille sekä talous-ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Koulutukset järjestetään Teamsissa ja ovat osallistujille maksuttomia.

Korkeakouluopiskelija, hae meille harjoitteluun!

15.11.2021

Haku harjoittelupaikkoihin on alkanut! Tarjolla on peräti 30 harjoittelupaikkaa amk- ja yliopisto-opiskelijoille vuodelle 2022. Kaikki harjoittelupaikat löydät Valtiolle.fi-palvelusta.

Henkilöstötutkimuksen uudistustyössä virastojen tarpeet näkyville asiakasryhmän ja -kyselyn avulla

05.11.2021

Tänä vuonna Palkeet ja asiakasvirastot ovat lähteneet kimpassa määrittelemään yhteistä tavoitetilaa valtion henkilöstötutkimuksen ja siihen liittyvien työhyvinvoinnin palveluiden kehittämiselle.

Palkeiden analysointitiimi tekee tiedon ja sen hallinnan näkyväksi

02.11.2021

Palkeiden tietoarkkitehti ja analyytikot pääsevät työssään ratkomaan niin asiakkaiden kuin Palkeiden sisäisiäkin haasteita esimerkiksi tiedon hyödyntämiseen ja -hallintaan liittyen.

Valtion virastojen laskuja voi maksaa jatkossa myös MobilePaylla

26.10.2021

Suomi on digitalisaation edelläkävijä myös valtion palveluissa, ja tänä syksynä laskujen sähköistämisessä otetaan uusi vaihde silmään, kun Palkeet lisää MobilePayn maksutavaksi valtion virastojen myyntilaskuihin.

ePalkkio ja matka -sähköinen toimintamalli ulkopuolisten palkkiolaskujen ja matkalaskujen käsittelyyn

30.09.2021

Palkeiden ePalkkio ja matka -projektissa on tavoitteena toteuttaa palkkionsaajien palkkiomaksuprosessin ja valtion ulkopuolisten matkustajien matkakustannusten käsittelyn automatisointia.

Talous- ja henkilöstöhallinnon mittaristoja työstetään yhdessä asiakkaiden kanssa

17.09.2021

Syyskuussa Palkeet ja Valtiokonttori ovat järjestäneet kaksi työpajaa, joissa asiakkaiden kanssa on käyty läpi vaikuttavuuden mittaamista valtion talous- ja henkilöstöhallinnossa.