Skip to main content

Projektiosaaminen, ICT-peruspalvelut ja digitalisointi päällimmäisenä Vimanassa

27.09.2018

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana on vasta vuoden vanha organisaatio. "Vimanassa panostetaan tällä hetkellä projektiosaamiseen, arkkitehtuuriin, ict-tuotannon rakentamiseen ja siihen, että digitalisoidaan mahdollisimman paljon", sanoo talousjohtaja Eila Neitola.

Verkostot avain uuden ideoimiseen ja oppimiseen ARAlla

27.09.2018

”ARA on mukana kehittämässä tulevaisuuden valtiotoimijuutta useissa yhteisissä projekteissa, kuten virasto 2020-luvulla, Kaiku-kehittäjät, Työ 2.0 kummit ja eOppiva-verkosto”, kertovat hallintopäällikkö Kaisa Lehtimäki ja HR-partner ja työsuojelupäällikkö Eija Poutanen, kun tapasimme heidät Palkeet-foorumissa syyskuussa.

Pinnalla palvelumuotoilu, analytiikka ja tekoäly

27.09.2018

Haastattelimme Deloitten partner Markus Kaihoniemeä Palkeet-foorumissa 13.9. "Valtionhallinnon kehittämisessä pinnalla ovat juuri nyt palvelumuotoilu, analytiikka ja tekoäly”, hän kertoo. "Myös organisaatioiden yhdistymishankkeet ovat ajankohtaisia".

Keskittäminen on päivän sana myös UM:n taloushallinnossa

27.09.2018

Ulkoministeriön taloushallinnossa on meneillään kaksi keskittämiseen tähtäävää kehittämisprojektia: Toisessa edustustojen talouspalvelutehtäviä keskitetään Suomeen, ministeriöön ja Palkeisiin, ja toisessa valmistaudutaan Handi-palvelun käyttöönottoon. Molemmissa UM ja Palkeet tekevät tiivistä yhteistyötä, kertoo talouspalvelupäällikkö Anneli Holmberg.

Uusia palveluja Palkeiden palveluvalikoimaan

26.09.2018

Palkeiden palveluvalikoima täydentyy 1.10.2018 alkaen uusilla palveluilla. "Talouspalvelut laajenevat kattamaan hankintojen palvelut ja henkilöstöpalvelujen puolella kehitetään työrooleja vastaavia uusia HR-palveluja", kertoo Palkeiden kehityspäällikkö Kirsi-Marja Kauppinen.

Sujuvampaa asiakaspalvelua tekoälyllä

25.09.2018

Palkeet ja Valtori palvelevat kymmeniätuhansia valtion virkamiehiä ja työntekijöitä. Kustannustehokkuuden, laadun ja sujuvan asiakaspalvelun varmistamiseksi osa palvelutilanteista ja palveluista on järkevää hoitaa tekoälyyn perustuvalla automaatiolla. Siksi Palkeet ja Valtori ovat aloittaneet yhdessä hankkeen tekoälyn hyödyntämiseksi asiakaspalvelussa ja palvelujen tuotannossa.