Skip to main content

Osa valtion HR-tehtävistä syksyllä Valtiokonttorista Palkeisiin

13.06.2018

Valtionhallinnon konsernitoimijoiden työnjakoa ja vastuita selkiytetään. Tähän liittyen osa Valtiokonttorin hoitamista valtion henkilöstöhallinnon tehtävistä siirretään Palkeiden hoidettavaksi.

Joko tunnet eKiekun?

01.06.2018

eKieku tarjoaa selkeän käyttöliittymän useimmin käytettäviin Kieku-palveluihin. eKiekulla leimaat, anot lomat ja tarkistat palkan.

Analyytikko auttaa tiedon jalostamisessa johtamisen tueksi

22.05.2018

Asiakkaiden arkiset tietotarpeet olivat ”polttoaineena”, kun yhteistyössä lähdettiin kehittämään uusia analysointipalveluja. Nyt kahden pilottikierroksen jälkeen ensimmäinen Palkeiden tarjoamista analysointipalveluista on yleisesti saatavilla. Uuden palvelun tavoitteena on tukea asiakkaita tietoon perustuvassa päätöksenteossa ja johtamisessa.

Kiitos asiakkaillemme palautteesta!

21.05.2018

Olemme iloisia, että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin!

Handi-palvelu otettu käyttöön Palkeissa ja THL:ssä

21.05.2018

Kaksi ensimmäistä virastoa, Palkeet ja THL, ovat aloittaneet Handi-palvelun käytön toukokuun alussa. Käyttö on ensimmäisinä viikkoina sujunut hyvin ja kokemuksia kerätään kesän ajan.

Valtionhallinto yhdessä päivässä: Sata esitelmää ja toistatuhatta kollegaa

15.05.2018

Valtio Expo on tehokas tapa saada läpileikkaus valtionhallinnossa meneillään olevista hankkeista. Teemoina tämän vuoden messuilla korostuivat asiakaskokemus, turvallisuus ja kriiseihin varautuminen, tiedolla johtaminen sekä robotiikka.

Raportoinnin välineet uudistuvat vuoden mittaan

20.03.2018

Kieku-raportointiin on syksyllä luvassa uudistusta SAP:n uuden raportointivälineen eli Business Objects -ohjelmiston myötä. Sitä ennen tietovarasto uudistetaan SAP Hana -teknologia-alustalle.

Palaute kuultiin, asiakaspavelu uudistettiin

19.03.2018

Asiakkaat odottavat palvelukeskukselta varmaa palvelutuotantoa, sujuvaa asiakaspalvelua sekä mahdollisuutta vaikuttaa palvelujen kehittämiseen.

Yhtenäistämisen edut ja mahdollisuudet näkyvät

09.03.2018

Palkeiden tilinpäätös ja vastuullisuuskatsaus julkaistu: tuottavuus kasvoi ennätyksellisesti viime vuonna

Videohaastattelu tuo rekrytointiin uuden ulottuvuuden

13.02.2018

Videohaastattelun lisäarvo on mielestäni se, että tavoitamme suuremman joukon haastateltavia helpolla tavalla ja saamme käsityksen hakijoista jo ennen varsinaista haastattelua", summaa henkilöstöhallinnon asiantuntija Heli Mäkinen Väestörekisterikeskuksesta.

Tietokiri on alkanut – tule mukaan!

31.01.2018

Analysointi- ja raportointipalveluiden kehittämishanke, tuttavallisemmin #tietokiri, käynnistyi marraskuussa 2017 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun. Hanke etenee ketterästi kokeilukulttuurin hengessä. Parhaillaan kartoitamme asiakkaiden tarpeita haastatteluin ja samalla teemme pilotteja usealla rintamalla.

Hakijapalvelu aloitti

26.01.2018

Tammikuussa aloitettiin uutena palveluna hakijapalvelu, jonka tehtävänä on auttaa valtion virkojen ja tehtävien hakijoita Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmän käytössä.