Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Palkeiden uusi henkilöstöjohtaja valmentaa, kuuntelee ja kirjoittaa

18.09.2020

Palkeiden henkilöstöjohtajana elokuussa aloittanut Henrietta Aarnikoivu tuntee onnistuneensa, kun ihmiset ympärillä innostuvat työstä, kokevat vaikutusmahdollisuuksia ja oivaltavat vahvuutensa.

Tietoa analysoimalla esiin oleelliset onnistumistekijät Rikosseuraamuslaitoksessa ja valtiolla

16.09.2020

Harry Anttila on vääntänyt dataa ja analysoinut tietoa tiiviissä yhteistyössä Palkeiden kanssa jo kymmenen vuoden ajan. Rikosseuraamuslaitoksen erityisasiantuntijana hänen keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu henkilöstön kehittäminen, työhyvinvointi, koulutussuunnittelu ja tiedon tarjoaminen esimiehen työn pohjaksi.

Palkeiden strategia uudelle vuosikymmenelle

15.09.2020

Viime keväänä Palkeissa lähdettiin uudistamaan strategiaa huomioiden toimintaympäristön muutokset ja asiakaskunnan odotukset. Strategiatyössä olivat tiiviisti mukana sekä Palkeiden johtoryhmä että henkilöstö, ja uutta strategiaa käytiin läpi myös Valtiovarainministeriön, asiakasneuvottelukunnan ja neuvottelukunnan kanssa.

Ota se kynttilä pois vakan alta - Osaaminen näkyväksi

02.09.2020

Osaamisen tunnistaminen on tärkeää ja entistä tärkeämpää on tulevaisuuden osaamisen sekä oman potentiaalin tunnistaminen. Oman osaamisen tunnistaminen ja hyödyntäminen työssä muun muassa lisää työhyvinvointia, sillä se vaikuttaa positiivisesti työssä viihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen. Jos et ole tiedostanut omia osaamisiasi, voi olla, ettet ole niitä myöskään hyödyntänyt riittävästi.

Talous- ja henkilöstöhallinnon raportointi laajenee

26.08.2020

Palkeiden tuottamia raportointipalveluja kehitetään jatkuvasti esimerkiksi asiakkailta saatujen palautteiden ja Palkeille lakimuutoksen myötä tulleiden tehtävien perusteella. Lähiaikojen uudistuksia ovat muun muassa Tahti-järjestelmän siirto Kiekun yhteyteen sekä esimiehen visuaalinen työpöytä henkilöstösuunnittelun avuksi.

Palkeiden harjoittelijat Hanna Lönnblad, Janina Rämö ja Antti Korpela.

Palkeiden harjoittelijat kertovat kokemuksistaan palkeetlaisina: ”Yhdessä tehdään ja yhdessä ratkaistaan”

10.08.2020

Palkeilla on tänä kesänä 21 harjoittelijaa erilaisissa tehtävissä. Joukkoon kuuluvat muun muassa Hanna Lönnblad, Janina Rämö ja Antti Korpela. Nyt he kertovat, millainen harjoittelupaikka Palkeet on, miten paikasta riippumaton työ on vaikuttanut harjoitteluun ja millainen kuva heille on syntynyt valtiosta työnantajana.

Kokonaisturvallisuuden mallia hankkeissa ja projekteissa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa

06.08.2020

Valtion rekrytointikokonaisuuden uudistaminen -projektissa pilotoitiin kevään aikana kokonaisturvallisuuden hallinnan mallia, jossa Palkeiden asiakkaat ovat olleet tiiviisti mukana. Mallin tavoitteena on tunnistaa tietoturvaan liittyvät tarpeet ja riskit sekä tehdä tietosuojavaikutusten arviointi palveluratkaisuhankinnoissa.

Lakimuutos Palkeiden uusista analysointi- ja raportointitehtävistä voimaan syyskuun alusta

10.07.2020

Tasavallan Presidentti on vahvistanut 9.7. muutokset Valtiokonttoria ja Palkeita koskeviin lakeihin. Muutoksilla edistetään tiedolla johtamista, annetaan organisaatioille analysointi- ja raportointipalvelutehtävät sekä tiedonsaantioikeudet.

Harjoittelua paikasta riippumatta

22.06.2020

“Hiukset ojennukseen, kauluspaita päälle, tarkista ympäristö. Verkkarit saa jäädä.” Tänä keväänä ehkä entistä useampi päätetyöntekijä yhdistää nämä ajatukset jatkuvaan kotoa käsin työskentelyyn, kun yhtenä päivänä päätetäänkin näyttäytyä työkaverille ihan livekuvan kanssa. Seuraavaksi siis sananen paikasta riippumattomasta työstä harjoittelijan silmin.

Maksuliikepalveluiden käyttöönoton valmistelu etenee

27.05.2020

Palkeiden asiantuntijat ovat olleet osana Valtiokonttorin VALMA 2020 -hanketta mukana valmistelemassa Danske Bankin ja Nordean kanssa uutta sopimuskautta varten tulevia muutoksia

Kurkistus asiakaskoulutusten kulisseihin

26.05.2020

Palkeet tarjoaa asiakkaille ajantasaista ja asiantuntevaa koulutusta palveluihin liittyvien järjestelmien käyttöön. Ennen kuin koulutukset ovat nettisivuilla tarjonnassa, on kulisseissa tehty monenmoisia järjestelyjä ja ennakkotyötä.

Osakeyhtiö- ja yhteisöasiakkaiden palvelutuotantoa vahvistetaan

08.05.2020

Palkeissa on kevään aikana aloitettu työ osakeyhtiö- ja yhteisöasiakkaille tarjottavien palvelujen keskittämiseen.