Skip to main content

Joko tunnet eKiekun?

01.06.2018

eKieku tarjoaa selkeän käyttöliittymän useimmin käytettäviin Kieku-palveluihin. eKiekulla leimaat, anot lomat ja tarkistat palkan.

Analyytikko auttaa tiedon jalostamisessa johtamisen tueksi

22.05.2018

Asiakkaiden arkiset tietotarpeet olivat ”polttoaineena”, kun yhteistyössä lähdettiin kehittämään uusia analysointipalveluja. Nyt kahden pilottikierroksen jälkeen ensimmäinen Palkeiden tarjoamista analysointipalveluista on yleisesti saatavilla. Uuden palvelun tavoitteena on tukea asiakkaita tietoon perustuvassa päätöksenteossa ja johtamisessa.

Kiitos asiakkaillemme palautteesta!

21.05.2018

Olemme iloisia, että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin!

Handi-palvelu otettu käyttöön Palkeissa ja THL:ssä

21.05.2018

Kaksi ensimmäistä virastoa, Palkeet ja THL, ovat aloittaneet Handi-palvelun käytön toukokuun alussa. Käyttö on ensimmäisinä viikkoina sujunut hyvin ja kokemuksia kerätään kesän ajan.

Valtionhallinto yhdessä päivässä: Sata esitelmää ja toistatuhatta kollegaa

15.05.2018

Valtio Expo on tehokas tapa saada läpileikkaus valtionhallinnossa meneillään olevista hankkeista. Teemoina tämän vuoden messuilla korostuivat asiakaskokemus, turvallisuus ja kriiseihin varautuminen, tiedolla johtaminen sekä robotiikka.

Raportoinnin välineet uudistuvat vuoden mittaan

20.03.2018

Kieku-raportointiin on syksyllä luvassa uudistusta SAP:n uuden raportointivälineen eli Business Objects -ohjelmiston myötä. Sitä ennen tietovarasto uudistetaan SAP Hana -teknologia-alustalle.