Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Automatiikka sujuvoittaa palkkionmaksua vaalivirkailijoille

17.04.2019

Kevät 2019 on kiireistä vaaliaikaa; eduskuntavaalit on juuri saatu pidettyä, mutta europarlamenttivaalit ovat vielä edessä 26. toukokuuta. Palkeissa vaalit aiheuttavat aina ruuhkapiikin henkilöstöpalveluissa, kun vaalivirkailijoiden palkkiot on saatava maksuun.

Strateginen prosessiohjaus tekee tavoitteista tulevaisuutta

21.03.2019

Fiksut, perustellut ratkaisut takaavat, että valtion talous- ja henkilöstöhallinto pysyy alan kehityksessä mukana ja että asiakkaiden ja palvelukeskuksen käytössä on asianmukaiset työvälineet tulevina vuosina.

Robotiikan hyödyntäminen Palkeiden palveluissa jatkuu

20.03.2019

Ohjelmistorobotiikan ja muun automaation käyttö Palkeissa laajenee jatkuvasti uusiin kohteisiin. Käyttöön otetaan yhä uusia toteutuksia ja tavoitteena on automatisoida mahdollisimman laajoja prosessialueita. Robotiikalla parannetaan palveluiden laatua, riskienhallintaa ja kehittämistä.

Rekrytointipalvelu antaa asiakkaalle aikaa valinnan tekemiseen

05.03.2019

Onnistunut rekrytointi on tärkeä osa-alue organisaation resurssointia ja osaamisen hallintaa. Paineet rekrytoinnin onnistumiselle ovat usein kovat jo pelkästään rekrytointiprosessiin kohdistuvan panostuksen takia – siihen käytetään aikaa ja rahaa.

Palkkionmaksua automatisoidaan

25.02.2019

Moni asiantuntija, kuten lääkäri, kouluttaja tai tulkki laskuttaa asiantuntijapalkkioita valtion virastoilta. Palkkiolaskuja tulee kaiken kaikkiaan valtiolle vuosittain yli 45 000 kappaletta. Asiantuntijan työstä maksettavan palkkion käsittely on tähän asti ollut pitkälti käsityötä, nyt palkkionmaksua halutaan automatisoida sähköistämällä ja hyödyntämällä robotiikkaa.

Palkeille VM:n erityisrahoitusta kolmeen digihankkeeseen

25.02.2019

Palkeet on saanut valtiovarainministeriön myöntämää rahoitusta kolmeen robotiikkaa tai analytiikkaa hyödyntävään hankkeeseen.

Kirjanpidon tehtävien siirtovaihe päättyy

06.02.2019

Kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtäviä keskitettiin Palkeisiin vuonna 2017. Siirtymäaika päättyy syksyllä.

Kohti yhtenäisempää osaamisen hallintaa

01.02.2019

Tänä vuonna Palkeiden henkilöstöhallinnon palveluvalikoima laajenee Osaava-palvelulla ja samalla otetaan käyttöön SAP SuccessFactors pilvipalvelu, Osaava.

Tarvitsetko apua tiedon analyysiin – tunnetko Tietokirin?

24.01.2019

Tietokiri-hankkeessa luodaan uudenlaista tiedolla johtamisen kulttuuria julkishallinnossa, haetaan yhteistyöstä vaikuttavuutta ja jaetaan osaamista. Palkeiden analysointipalvelut tuottavat yksittäisiä tai toistuvia, räätälöityjä analyysejä asiakkaiden tarpeisiin. Kysy lisää analysointipalvelut@palkeet.fi

Syksyn asiakaskoulutuksista hyvää palautetta

11.01.2019

Syksyn aikana Palkeiden asiakkaille oli tarjolla koulutuksia sekä virkamiehille, ammattikäyttäjille että esimiehille. Yhteisiä Skype-koulutuksia järjestettiin 13 kappaletta ja näihin osallistui yhteensä 1030 henkeä.

Tulorekisteri helpottaa asiointia viranomaisten kanssa

10.01.2019

Tulorekisteri ei luo palkansaajalle uusia velvollisuuksia. Asioiden hoitaminen viranomaisten kanssa kuitenkin helpottuu.

Robotti muistuttaa pitkin vuotta keskeneräisistä matka- ja kululaskuista

21.12.2018

Tänä vuonna joulukuun alussa valtion virkamiehillä oli keskeneräisiä matkalaskuja ”vain” noin 14 tuhatta. Yleensä niitä on samaan aikaan lähes kaksinkertainen määrä. Tässä on ollut apuna robotin lähettämät muistutukset, joulukuussa jopa viikoittain.