Skip to main content

Palaute kuultiin, asiakaspavelu uudistettiin

19.03.2018

Asiakkaat odottavat palvelukeskukselta varmaa palvelutuotantoa, sujuvaa asiakaspalvelua sekä mahdollisuutta vaikuttaa palvelujen kehittämiseen.

Yhtenäistämisen edut ja mahdollisuudet näkyvät

09.03.2018

Palkeiden tilinpäätös ja vastuullisuuskatsaus julkaistu: tuottavuus kasvoi ennätyksellisesti viime vuonna

Videohaastattelu tuo rekrytointiin uuden ulottuvuuden

13.02.2018

Videohaastattelun lisäarvo on mielestäni se, että tavoitamme suuremman joukon haastateltavia helpolla tavalla ja saamme käsityksen hakijoista jo ennen varsinaista haastattelua", summaa henkilöstöhallinnon asiantuntija Heli Mäkinen Väestörekisterikeskuksesta.

Tietokiri on alkanut – tule mukaan!

31.01.2018

Analysointi- ja raportointipalveluiden kehittämishanke, tuttavallisemmin #tietokiri, käynnistyi marraskuussa 2017 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun. Hanke etenee ketterästi kokeilukulttuurin hengessä. Parhaillaan kartoitamme asiakkaiden tarpeita haastatteluin ja samalla teemme pilotteja usealla rintamalla.

Hakijapalvelu aloitti

26.01.2018

Tammikuussa aloitettiin uutena palveluna hakijapalvelu, jonka tehtävänä on auttaa valtion virkojen ja tehtävien hakijoita Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmän käytössä.

Kirjanpitoyksiköiden Handi-palvelun käyttöönottoaikataulu on julkaistu

25.01.2018

Handi-palvelun käyttöönottoaikataulu on valmistunut. Pilottivaiheessa Handi-palvelua, järjestelmäratkaisua ja käyttöönottomallia hiotaan käytännön kokemusten perusteella.