Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Etusivu uudistui

18.12.2018

Verkkosivujemme etusivu on kokenut pienimuotoisen uudistuksen, jonka myötä saamme tuotua heti aloitussivulle ajankohtaisempaa ja monipuolisempaa sisältöä sivuston käyttäjille.

Valtion palveluntarjoajat yhteisten asiakkaiden palvelua parantamassa

04.12.2018

Valtion palveluntarjoajilla (HAUS Oy, Hansel Oy, Palkeet, Senaatti-kiinteistöt, Valtori ja Valtiokonttori) on paljon yhteisiä asiakkaita. Palveluntarjoajat haluavat nyt tiivistää yhteistyötä ja ovat lähteneet miettimään keinoja asioinnin virtaviivaistamiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Palkeiden ja Valtorin tekoälyhankkeen kilpailutus käynnistyy

27.11.2018

Palkeissa ja Valtorissa on käynnissä yhteishanke, jossa asiakaspalvelua parannetaan tekoälyn avulla määritellyissä käyttötapauksissa. Hankkeessa on nyt päästy hankintavaiheeseen.

Valtiokonttori otti ohjelmistorobotit käyttöön Palkeiden tuella

13.11.2018

Valtiokonttori automatisoi ensimmäisiä tehtäviään, ja Palkeet sai arvokasta testausta omalle ohjelmistorobotiikan palvelulleen.

Kieku-järjestelmän korjaukset tuotantoon entistä sujuvammin

13.11.2018

Vuoden 2019 alusta lähtien Kiekun julkaisuprosessia muutetaan siten, että varsinaisten versiojulkaisujen (4 kpl/vuosi) lisänä olleet välijulkaisut (3 kpl/vuosi) jäävät kokonaan pois. Välijulkaisut korvataan viikoittaisilla (pl. heinäkuu) virhekorjausten tuotantoon vienneillä.

Kevään 2019 koulutuskalenteri on ilmestynyt

13.11.2018

Ensi kevään koulutuskalenteri on ilmestynyt. Tarjolla on laaja valikoima koulutuksia eKiekusta lomasuunnitteluun. Erityisesti raportoinnin koulutuksia on toivottu ja niitä onkin mukana runsaasti, uutuutena muun muassa projektiraportoinnin koulutus toukokuussa.

Emilia Katajajuuri lakiasiainjohtajaksi Palkeisiin

13.11.2018

Emilia Katajajuuri (OTK) on aloittanut Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen (Palkeet) riskien hallinnasta ja lakiasioista vastaavana johtajana 9.11.2018.

Osaava, osaamisen hallinnan palvelun kehittäminen etenee

08.11.2018

Valtionhallinnon yhteistä Kieku-ratkaisua täydennetään osaamisen hallinnan palveluilla ja niitä tukevalla uudella järjestelmällä. Osaava-palvelu perustuu pilvipalveluna toimivaan SAP SuccessFactors -valmisohjelmistoon.

Onnistuneen organisaatiomuutoksen resepti

07.11.2018

Palkeissa toteutetaan noin 50 asiakkaan organisaatiomuutosta vuosittain. Työ sisältää eri järjestelmiin tehtäviä muutoksia kuten SAP HCM, SAP FICO, Ajanhallinta, M2, Rondo, käyttövaltuushallinta jne. Sisältö vaihtelee organisaatiomuutoksen laajuudesta riippuen. Organisaatiomuutokset toteutetaan asiakaskohtaisesti sovitun aikataulun mukaisesti.

Videohaastattelu tehostaa rekrytointia - kokeile vaikka itse!

29.10.2018

Rekrytointi voi olla aikaa vievää puuhaa ja osa siitä kuluu erilaisiin rutiinihommiin, kuten haastattelujen kalenterointiin ja kasvottomien ansioluetteloiden läpikäymiseen. Videon ei ole tarkoitus korvata kasvokkain tehtävää haastattelua, mutta se toimii tärkeänä askeleena alkuvaiheen karsinnassa ja säästää merkittävästi aikaa.

Palkeille tunnustusta palvelujohtamisesta

17.10.2018

Teknologiajohtaja Juha Koljonen on vuoden 2018 palvelujohtaja. Taustalla on työ, jota Palkeissa on tehty palvelujen digitalisoimiseksi tekoälyn ja robotiikan avulla.

Digiavustaja analysoi ja kertoo tietoja

05.10.2018

Erilaiset botit ja puheohjaus ovat jo tulleet tutuiksi asiakaspalvelussa ja teollisuudessa. Tulevaisuudessa myös työtä tukeva tieto on yhä useammin saatavilla ihmisille luontaisella tavalla: kysymällä digitaaliselta avustajalta.