Siirry sisältöön

Emilia Katajajuuri lakiasiainjohtajaksi Palkeisiin

13.11.2018

Katajajuuren tärkeimpiä tehtäväalueita ovat hyvän hallinnon varmistaminen, lakiasiat sekä strateginen riskienhallinta ja riskienhallinnan kokonaisuuden koordinointi ja kehittäminen.

Katajajuuri siirtyy Palkeisiin Luonnonvarakeskuksen lakiasiainjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksessa lakiasiainpäällikkönä sekä lakimiehenä pankkisektorilla.

”Emilia Katajajuuri tuo Palkeisiin vahvaa lainopillista sekä riskien ja muutosten hallintaan liittyvää osaamista. Hänellä on kattava kokemus johtamisjärjestelmien, yhteistoiminnan ja hyvän hallinnon menettelyiden kehittämisestä sekä laajat alan verkostot valtionhallinnossa”, toimitusjohtaja Pirjo Pöyhiä sanoo.  

Palkeet on merkittävä valtion konsernipalvelujen tuottaja, joka vastaa laajoista talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukokonaisuuksista ja tietojärjestelmistä. Palkeiden rooli ja vastuut ovat muuttumassa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien uudelleenjärjestelyn ja uudistuvien palvelujen myötä.

”Palkeet on merkittävässä roolissa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon muuttuessa. On ainutlaatuista olla tekemässä tätä muutosta yhdessä asiakkaiden ja verkostojen kanssa. Strateginen riskienhallinta ja hyvä hallinto ovat ehdottomia edellytyksiä tässä tehtävässä onnistumiselle, koska kaikki kuitenkin lähtee ihmisestä”, Emilia Katajajuuri toteaa.