Siirry sisältöön

Hae meille harjoitteluun!

16.11.2020

Hakuaika harjoittelupaikkoihin vuodelle 2021 on 16.11. - 31.12.2020. Harjoittelun kesto on viisi kuukautta ja ajankohta on yleensä touko-lokakuussa 2021, mutta sovittavissa. Poikkeuksena Osaamisen palvelut, jossa harjoittelu alkaa jo maaliskuussa 2021. Korkeakouluopiskelijoiden harjoittelut ovat palkallisia.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla toimipaikoissamme eri puolilla Suomea: 

  • Hämeenlinna
  • Mikkeli
  • Pori
  • Joensuu

Osassa paikoista pyydetään ilmoittamaan, mille paikkakunnalle haluaisit harjoitteluun.

Meillä harjoittelija on aktiivinen tiimin jäsen. Omaksut tietoa nopeasti ja hyödynnät opittua tietoa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt myös työskentelemään itsenäisesti.

Verkkosivujemme lisäksi voit tutustua Palkeisiin työnantajana sosiaalisessa mediassa! Seuraa meitä Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

Tee hakemus harjoitteluun valtiolle.fi-palvelussa.

Tehtäviä löytyy monien alojen opiskelijoille

Toivomme, että olet opiskellut soveltuvia kursseja ennen harjoittelun alkamista.

Taloushallinnon harjoittelijat (10 paikkaa) tekevät esimerkiksi laskutusta, osto- ja myyntireskontraa, raportointia ja ostolaskujen tiliöintiä.

Henkilöstöpalveluiden harjoittelijat (6 paikkaa) pääsevät tekemään mm. palkanlaskennan, ajanhallinnan ja asiakaspalvelun tehtäviä.

Oy- ja yhteisöasiakkaat -yksikön harjoittelijan työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, palkanlaskentaa ja kirjanpidon avustavia tehtäviä.

Käyttövaltuushallinnan ja raportointi etsii harjoittelijaa, jolla on perustaidot ohjelmistotuotannon menetelmistä, tietokannanhallinnasta ja testausautomaatiosta.

Viestinnän ja HR:n harjoittelija pääsee esimerkiksi suunnittelemaan sisäisiä koulutuksia, valmistelemaan rekrytointeja, päivittämään verkkosivuja ja sosiaalista mediaa.

Rekrytointipalvelussa harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. julkaista ilmoituksia, varata haastatteluita ja viestiä hakijoille.

Osaamisen palveluissa harjoittelija tekee ohje- ja koulutusmateriaaleja sekä järjestää asiakastilaisuuksia.