Siirry sisältöön

Ingrid Airaksinen-Pejak aloittaa talous ja hankinnat -yksikön johtajana

20.03.2023

Palkeiden talous ja hankinnat -yksikön johtajana aloittaa 11.4.2023 Ingrid Airaksinen-Pejak. Ingridillä on monipuolisesti taustaa sekä yksityisen että julkisen puolen tehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut julkisomisteisen in-house-yhtiön talous- ja hallintojohtajana, jossa hänen vastuualueisiinsa on kuulunut muun muassa organisaation talousasiat, riskienhallinta ja sisäinen valvonta, tietosuoja sekä hankinta- ja kilpailutusasiat.

Julkisen puolen tehtävät Ingrid on kokenut omakseen, ja hän odottaakin jo kovasti työskentelyä Palkeissa. "Positiivisella ja odottavaisella mielellä olen. Palkeet on minulle henkilömäärältään isoin organisaatio, jossa olen työskennellyt. Mielenkiinnolla lähden näin ison organisaation talouden ja hankintojen pariin syventymään ja samalla tuomaan omaa kokemustani ja osaamistani tekemiseen", Ingrid kertoo.

"Johtajana pidän tärkeänä sitä, että henkilöstöllä on hyvät puitteet tehdä työtään, ja asioita edistetään asiantuntevalla sekä positiivisella otteella. Näitä aion myös omassa toiminnassani korostaa, ja hyvän yhteistyön rakentaminen alkaakin tutustumisella omaan tiimiin ja muihin palkeetlaisiin", Ingrid mainitsee yhtenä alkuvaiheen suunnitelmistaan.