Siirry sisältöön

Kati Willman tuo vahvistusta Palkeiden pilvipalveluihin siirtymisessä

01.02.2023

Hankejohtaja Kati Willman

Kati Willman on työskennellyt Palkeissa vuodesta 2014 ja ollut mm. toteuttamassa nykyistä Handi-palvelua ja uuden toimintamallin käyttöönottoa sähköisessä tilaamisessa ja tositteiden käsittelyssä.

”On mahtavaa olla mukana kehittämässä parhaita toimintamalleja ja kartoittamassa uusia pilvipohjaisia teknologioita valtionhallinnon tarpeet huomioiden. Alkuun tehtävänäni on lähteä rakentamaan polkua tulevaan pilvisiirtymään; tunnistaa palapelin palat, mitä haasteita meillä on ratkottavana sekä mikä on meidän tapamme ratkaista nämä haasteet. Odotan innolla pääseväni tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, muiden valtion konsernitoimijoiden ja sidosryhmien kanssa”, kertoo Kati Willman tunnelmistaan uuden edessä.

Oman haasteensa aiheeseen tuovat mielikuvat ja ennakkoasenteet. ”Vaikka suhtautuminen pilviteknologioihin pohjautuviin ratkaisuihin on muuttunut avoimemmaksi ja niiden käyttö on yleistynyt, on valtionhallinnossa vielä paljon tehtävää pilvipalveluihin suhtautumisen osalta”, Kati toteaa.