Siirry sisältöön

Kevään 2023 koulutuskalenteri on julkaistu

25.11.2022

Tulossa monipuolisesti koulutuksia

Uutuutena Handi-palvelun käyttäjille on Toimittajahallinta ja Handin toimittajaportaali -koulutus. Myös Handi-palvelun klinikat jatkuvat.

M2 Blue -koulutuksia on myös tarjolla laaja kattaus. Lisäksi koulutuksia on Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmästä, Kieku-portaalista, eKiekusta, jakopalkkaraportoinnista, Kieku ajanhallinnasta, SAP HCM -raportoinnista ja paljon muusta, kannattaa tutustua ja ilmoittautua mukaan!

Koulutusten materiaalit ja tallenteet

Kaikkien koulutusten materiaalit löytyvät muutamaa päivää ennen koulutusta Ohjepankista, Koulutusmateriaalit-osiosta. Samasta paikasta löytyy linkki koulutustallenteisiin. Tallenteet lisätään Ohjepankkiin viimeistään koulutusta seuraavana päivänä. Ohjepankkiin pääset Kiekun tai Osaavan etusivulta.

Materiaalit ja tallenteet löytyvät kohderyhmän mukaan:

  • Virkamiehelle
  • Esimiehelle
  • Ammattikäyttäjät, henkilöstöhallinto
  • Ammattikäyttäjät, taloushallinto

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Palkeiden koulutuskalenteri löytyy verkkosivuiltamme Tapahtumat – Koulutukset. Kun löydät kiinnostavan koulutuksen ja haluat ilmoittautua, avaa koulutuksen tarkemmat tiedot ja klikkaa ilmoittaudu-linkkiä.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu

Mistä aiheesta kaipaisit koulutusta? Lähetä vinkki: koulutuspalvelu@palkeet.fi