Siirry sisältöön

Korkeakouluopiskelija, hae meille harjoitteluun!

06.11.2023

Haku vuoden 2024 harjoittelupaikkoihimme on alkanut! Hakuaika kestää 15.12.2023 asti ja tarjolla on 28 harjoittelupaikkaa AMK- ja yliopisto-opiskelijoille. Kaikki harjoittelupaikat löydät Valtiolle.fi-palvelusta.

Harjoittelumme alkavat yleensä toukokuussa, mutta aloitusaikoja on myös mahdollista sopia ympäri vuoden harjoittelupaikasta riippuen. Harjoittelut kestävät 5–6 kuukautta ja harjoittelijan palkka on 2484 euroa kuukaudessa.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla toimipaikoissamme eri puolilla Suomea: Hämeenlinnassa, Joensuussa, Mikkelissä ja Porissa. Osassa paikoista pyydetään ilmoittamaan mille paikkakunnalle ja mihin tehtävään ensisijaisesti haluaisit harjoitteluun.

Meillä työskennelleiden harjoittelijoiden tarinoihin ja Palkeisiin työnantajana voit tutustua verkkosivujemme Töihin Palkeisiin- ja Harjoittelu Palkeissa -osioissa. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät Instagramista ja LinkedInistä. Aiempien vuosien harjoittelijoiden kokemuksia löydät erityisesti Instagram-profiilimme kohokohdista.

Tule mukaan moderniin ja kehittyvään palvelukeskukseen

Tule meille kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa ilmapiirissä! Palkeista löytyy mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen opiskelijoille muun muassa henkilöstö- ja taloushallinnon sekä viestinnän parissa. Harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille esimerkiksi määräaikaisena opintojen ohessa.

Harjoittelua koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Mira Koivistoon, mira.koivisto(at)palkeet.fi, puh. +358 295 562 394.

Lue tarkemmat kuvaukset harjoittelupaikoista ja tee hakemus valtiolle.fi-palvelussa.

Harjoittelupaikat AMK-opiskelijoille

Talouspalveluiden harjoittelijat (13 paikkaa) tekevät mm. laskutusta, ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä. Yhtä harjoittelijaa haetaan myös talouspalveluiden asiakaspalveluun.

Henkilöstöpalveluiden harjoittelijoiden (9 paikkaa) tehtäviin kuuluu mm. palkanlaskentaa, matkalaskujen tarkastusta sekä matkustusprosessiin ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä.

Oy- ja yhteisöasiakkaiden harjoittelijoiden (2 paikkaa) toimenkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, palkanlaskentaa ja osto- ja myyntireskontran tehtäviä tilitoimistomaisessa työympäristössä.

Rekrytointipalveluiden harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. hakuilmoitusten julkaisua, hakemusten käsittelyä ja hakijaviestintää.

Harjoittelupaikat yliopisto-opiskelijoille

Talouspalveluiden harjoittelijat (3 paikkaa) tekevät mm. ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä sekä seurantakohteiden ja sisäisten budjettien ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Viestintäharjoittelija pääsee mm. tuottamaan juttuja, kuvia ja videoita Palkeiden viestintäkanaviin sekä osallistumaan viestinnän kehittämiseen osana neljän hengen tiivistä tiimiä. Työtehtäviin voi kuulua myös HR-tehtäviä.

Rekrytointipalveluiden harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. hakuilmoitusten julkaisua, hakemusten käsittelyä ja hakijaviestintää.