Siirry sisältöön

Korkeakouluopiskelija, hae meille harjoitteluun!

15.11.2021

Hakuaika harjoittelupaikkoihin on 15.11. - 17.12.2021. Harjoittelu alkaa yleensä toukokuussa 2022 ja kestää 5 - 6 kuukautta. Korkeakouluopiskelijoiden harjoittelut ovat palkallisia.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla toimipaikoissamme eri puolilla Suomea: Hämeenlinna, Joensuu, Mikkeli ja Pori. Osassa paikoista pyydetään ilmoittamaan, mille paikkakunnalle ja mihin tehtävään ensisijaisesti haluaisit harjoitteluun.

Tutustu meillä olleiden harjoittelijoiden tarinoihin ja Palkeisiin työnantajana verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa: Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Monipuolisia tehtäviä innostavassa työyhteisössä

Tule meille kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa ilmapiirissä! Palkeista löytyy mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen opiskelijoille. Harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille esimerkiksi opintojen ohessa tuntityöntekijänä. 

Harjoittelua koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä HR-asiantuntija Heli Koivuseen, heli.koivunen(at)palkeet.fi, puh. 02955 62283.

Lue tarkemmat kuvaukset ja tee hakemus valtiolle.fi-palvelussa.

Harjoittelupaikat AMK-opiskelijoille

Talouspalveluiden harjoittelijat (8 paikkaa) tekevät mm. laskutusta, osto- ja myyntireskontraa ja kirjanpidon avustavia tehtäviä.

Henkilöstöpalveluiden harjoittelijat (10 paikkaa) pääsevät tekemään mm. palkanlaskennan, ajanhallinnan ja asiakaspalvelun tehtäviä.

Oy- ja yhteisöasiakkaat -yksikön harjoittelijan työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, palkanlaskentaa sekä osto- ja myyntireskontran tehtäviä.

Automatisoinnin toteutus- ja ylläpitopalvelujen harjoittelijan tehtäviä ovat mm. automatisoinnin käyttötapausten määrittely, suunnittelu ja testaus sekä tekninen tuki.

Tiedonhallinta, analysointipalvelujen harjoittelija tekee mm. raportteja ja analyysejä talous- ja henkilöstöhallinnon tiedoista.

Yleishallinnon harjoittelijan tehtäviin sisältyy mm. asiakaspalvelua, tapahtumajärjestelyjä ja kyselyiden laatimista.

Harjoittelupaikat yliopisto-opiskelijoille

Talouspalveluiden harjoittelijat (2 paikkaa) tekevät mm. ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä tai raportointia ja sisäisten budjettien ylläpitoa.

ICT-palveluiden harjoittelija pääsee tekemään mm. testausta, järjestelmäkehitystä ja dokumenttien selkeytystä.

Automatisoinnin toteutus- ja ylläpitopalvelujen harjoittelija tekee mm. automatisoinnin käyttötapausten dokumentointia sekä automatisoinnin ratkaisujen käytettävyyden ja laadun seurantaa.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. verkkosivujen päivitys, someviestintä ja viestinnän kehittäminen.

HR:n harjoittelijan tehtäviä ovat mm. koulutusten suunnittelu, esimiestyön käsikirjan laatiminen ja HR-viestintä.

Osaamisen palveluissa harjoittelija osallistuu mm. työohjeiden laatimiseen, projekteihin ja järjestelmän ylläpitoon.

Rekrytointipalvelussa harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. julkaista ilmoituksia, varata haastatteluita ja viestiä hakijoille.