Siirry sisältöön

Matkalaskut tarkastetaan pian palvelukeskuksessa

14.08.2017

Parin vuoden aikana yhä useammat asiakkaat ovat hyödyntäneet palvelua, ja nyt sen ottaa käyttöön loput noin 30 uutta asiakasta. Palvelu sisältää matkalaskujen tarkastuksen valtion yhtenäisten prosessien mukaisesti. Palkeiden tarkastuspalvelussa tarkastetaan myös valtaosa valtion kululaskuista. Palvelumme sisältää myös tarvittaessa lisäselvitysten pyytämisen matkustajalta sekä neuvonnan tarkastuksessa olevien laskujen osalta.

Palvelua tuotetaan Mikkelin, Joensuun ja Helsingin palveluryhmissä. Helsingin palveluryhmään siirtyy lokakuun alusta noin 25 uutta henkilöä osana kirjanpidon ja tilinpäätöksen tehtävien siirtoa, johon myös matka- ja kululaskujen tarkastustehtävät kuuluvat. Osa Helsingin palveluryhmän henkilöistä työskentelee muilla paikkakunnilla.

Palkeet on valmistautunut muutokseen mahdollisimman hyvin varmistamalla resursoinnin, ajantasaisen ohjeistuksen ja kattavan perehdytyksen. Koska palvelun ottaa käyttöön samanaikaisesti iso joukko asiakkaita, on muutos suuri sekä asiakkaille että palvelukeskukselle. Siksi aloitusvaiheessa viiveet palvelun tuottamisessa ovat mahdollisia. Toivomme tiivistä yhteistyötä palvelun nyt käyttöönottavien asiakkaiden kanssa. Palveluun liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä asiakkuuspäällikköönne.