Siirry sisältöön

Palkeet tarjoaa jatkossa ajanhallinnan palveluja myös oy-asiakkaille

08.09.2021

Palkeet on solminut Linkity Oy:n kanssa sopimuksen, joka mahdollistaa uusien palvelujen tarjoamisen oy- ja yhteisöasiakkaille. Jatkossa nämä asiakkaat voivat ostaa Palkeilta mm. työvuorosuunnitteluun ja työajanseurantaan liittyviä palveluja, jotka toteutetaan Linkityn järjestelmän avulla. Vuonna 2011 perustettu Linkity Oy on toiminnanohjauksen ja automaation ammattilainen, joka on kasvanut palvelemaan noin sataa yritystä erilaisissa projekteissa. 

”On erittäin hienoa olla mukana tukemassa Palkeiden talous- ja henkilöstöhallinnon digitalisaatiota järjestelmämme avulla. Yhteistyö Palkeiden kanssa on oiva aloitus Linkityn toiminnan toiselle vuosikymmenelle ja odotamme tulevaa innolla”, tiivistää Linkityn toimitusjohtaja Antti-Pekka Vepsäläinen.

Myös Palkeilla ollaan tyytyväisiä uuteen yhteistyökumppaniin. ”Saimme kilpailutuksen avulla erittäin dynaamisen palvelun, ja yhteistyö Linkityn kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin,” kertoo johtaja Tuomas Watia. ”Haluan, että asiakkaamme saavat palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Palvelu skaalautuu eri alustoille ja on yksikertainen käyttää. Linkityn vahvuutena näen myös monipuolisen osaamisen erilaisista työehtosopimuksista,” Tuomas jatkaa. 

Jos olet kiinnostunut uusista palveluista, voit olla yhteydessä johtaja Tuomas Watiaan tai palvelupäällikkö Henna Hankaan.

​​​​​​​