Siirry sisältöön

Syksy oli ahkeraa järjestelmäkoulutuksiin osallistumisen aikaa

09.02.2021

Osallistujamäärästä päätellen suosituimpia koulutuksia syksyllä 2020 olivat Kieku-portaalin esimiestoiminnot, HR-asiantuntijan portaalilomakkeet sekä Osaava-järjestelmän työntekijöille suunnatut koulutukset. Syksyn koulutukset saivat erittäin hyvää palautetta. Koulutusten kokonaiskeskiarvoksi muodostui 3,58 (asteikko 1-4).

Kevään koulutukset ovat jo vauhdissa

Kevään koulutuskalenteri julkaistiin marraskuussa ja ilmoittautuminen koulutuksiin on käynnissä. Kevään koulutuskalenterin rakentamisessa on pyritty huomioimaan asiakkailta tulleet tarpeet ja toiveet. Koulutuskokonaisuudesta löytyy koulutuksia virkamiehille, ammattikäyttäjille ja esihenkilöille. Koulutusta on muun muassa Osaava-, M2 Blue-, ja Kieku-järjestelmiin sekä raportointiin. Keväällä järjestettävä M2 Blue -koulutus sisältää ensimmäisen kerran myös M2 mobiili -osuuden.

Muita täysin uusia koulutuksia ovat 

  • Takautuva eläke ja kuntoutustuki, osakuntoutustuki ja työkokeilu
  • Osasairausvapaa
  • Prosenttiperusteinen lomapalkka

Taloushallinnon puolella tarjolla on mm. SAP FICO -raportoinnin ja tulojen käsittelyn koulutuksia.

Koulutuksiin pääset ilmoittautumaan tapahtumakalenterin kautta.

Muistathan, että kaikille yhteisten koulutusten tallenteet ja koulutusmateriaalit löytyvät Kieku-portaalin Ohje-pankista. Koulutusmateriaalit viedään Ohje-pankkiin jo ennen koulutusta, joten osallistujien on mahdollista ladata tai halutessaan tulostaa koulutusmateriaali itselleen jo etukäteen.