Siirry sisältöön

Syksyn 2021 koulutuskalenteri on julkaistu

04.06.2021

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Palkeiden koulutuskalenteri löytyy verkkosivuiltamme palkeet.fi osiosta Tapahtumat – Koulutukset. Kun löydät kiinnostavan koulutuksen ja haluat ilmoittautua, avaa koulutuksen tarkemmat tiedot ja klikkaa ilmoittaudu-linkkiä. 

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Uutta koulutuksissa

Siirryimme toukokuussa 2021 käyttämään Skypen sijaan Teamsia. TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Tarjolla on uusi koulutus, jossa käydään läpi tärkeimpiä HR-asiantuntijan Kieku-portaalilomakkeiden sisältöön liittyviä asioita. Koulutus järjestetään 30.9.2021.

M2 Blue -koulutusten sisältöön on tehty muutoksia. Esimerkiksi ulkomaan matkustamisen koulutuksen yhteydessä käydään läpi myös EU:n neuvoston matkasuunnitelman ja -laskun erityispiirteet. Koulutus järjestetään 16.9.2021.

Handi-palvelun klinikat löytyvät syksystä alkaen Palkeiden koulutuskalenterista. Ilmoittaudu siis jatkossa klinikoille koulutuskalenterin kautta. Ensimmäinen syksyn klinikka on 16.9.2021.

Materiaalit ja tallenteet

Kaikkien koulutusten materiaalit löytyvät muutamaa päivää ennen koulutusta Ohjepankista, Koulutusmateriaalit-osiosta. Samasta paikasta löytyvät linkit koulutustallenteisiin. Tallenteet lisätään viimeistään koulutusta seuraavana päivänä. Ohjepankkiin pääset Kiekun tai Osaavan etusivulta.

Materiaalit ja tallenteet löytyvät kohderyhmän mukaan:

  • Virkamiehelle
  • Esimiehelle
  • Ammattikäyttäjät, henkilöstöhallinto
  • Ammattikäyttäjät, taloushallinto

Tervetuloa koulutuksiin!

Mistä aiheesta kaipaisit koulutusta? Lähetä vinkki: koulutuspalvelu@palkeet.fi

Katso kaikki syksyn koulutukset ja ilmoittaudu.