Siirry sisältöön

Syksyn 2022 koulutuskalenteri on julkaistu

01.06.2022

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Palkeiden koulutuskalenteri löytyy verkkosivuiltamme Tapahtumat – Koulutukset. Kun löydät kiinnostavan koulutuksen ja haluat ilmoittautua, avaa koulutuksen tarkemmat tiedot ja klikkaa ilmoittaudu-linkkiä.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Tulossa monipuolisesti koulutuksia

Valtiolle.fi-koulutukset järjestetään kevään tapaan myös syksyllä tukiklinikoina, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen kouluttajien ja osallistujien välillä perinteistä koulutusta paremmin. Toivomme tilaisuuksiin rohkeaa osallistumista ja kysymyksiä! Jokaisessa tukiklinikassa on oma aihekokonaisuutensa, joista voit valita omaan tarpeeseensa parhaiten sopivat. Tukiklinikat on suunnattu pääkäyttäjille ja rekrytoijille.

Handi-palvelun käyttäjille on uutuutena kaksiosainen Tilaaminen Handissa -peruskoulutus, jossa käydään läpi muun muassa Handin hankintaan liittyviä yleisiä toimintoja. Myös Handi-palvelun klinikat jatkuvat, muistathan ilmoittautua koulutuskalenterin kautta.

M2 Blue -koulutuksia on tarjolla laaja kattaus syksylle. Lisäksi koulutuksia on Osaavasta, eKiekusta, käyttöomaisuuskirjanpidosta, SAP HCM raportoinnista ja paljon muusta, kannattaa tutustua ja ilmoittautua mukaan!

Koulutusten materiaalit ja tallenteet

Kaikkien koulutusten materiaalit löytyvät muutamaa päivää ennen koulutusta Ohjepankista, Koulutusmateriaalit-osiosta. Samasta paikasta löytyy linkki koulutustallenteisiin. Tallenteet lisätään viimeistään koulutusta seuraavana päivänä. Ohjepankkiin pääset Kiekun tai Osaavan etusivulta.

Materiaalit ja tallenteet löytyvät kohderyhmän mukaan:

  • Virkamiehelle
  • Esimiehelle
  • Ammattikäyttäjät, henkilöstöhallinto
  • Ammattikäyttäjät, taloushallinto

Tervetuloa koulutuksiin!

Mistä aiheesta kaipaisit koulutusta? Lähetä vinkki: koulutuspalvelu@palkeet.fi

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu