Siirry sisältöön

Syksyn asiakaskoulutuksista hyvää palautetta

11.01.2019

Osallistujamäärästä päätellen suosituimmat koulutukset olivat koulutus prosenttiperusteisista lomapalkoista sekä M2 Blue -koulutus matkustajille. Syksyn koulutukset saivat erittäin hyvää palautetta. Koulutusten kokonaiskeskiarvoksi muodostui 3,47 (asteikko 1-4) ja kouluarvosanaksi 8,55.

Kevään koulutuskalenteri on julkaistu

Kevään koulutuskalenteri on julkaistu marraskuussa ja ilmoittautuminen koulutuksiin on käynnissä. Kevään koulutuskalenteri on rakennettu asiakkailta tulleiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Keväällä on mukana paljon raportointikoulutuksia. Koulutuskokonaisuudesta löytyy koulutuksia virkamiehille, ammattikäyttäjille ja myös esimiehille. Kevään koulutuskalenteria täydennetään SAPin Business Objectin (BO) sekä Screen Personaksen koulutuksilla, joita otetaan koulutuskalenteriin mukaan siinä vaiheessa, kun näitä voidaan alkaa virastoille kouluttamaan.

Koulutuksiin pääset ilmoittautumaan www.palkeet.fi – sivuston tapahtumakalenterin kautta. Ja muistathan, että kaikille yhteisten koulutusten tallenteet ja koulutusmateriaalit löytyvät Kieku-portaalin ohje-pankista.