Siirry sisältöön

Tarvitsetko apua tiedon analyysiin – tunnetko Tietokirin?

24.01.2019

Palkeiden palveluvalikoimaan kuuluvat nykyisin myös analysointipalvelut, joita hyödyntämällä asiakas saa tietotarpeisiinsa räätälöidyn analyysin joko yksittäistapauksena tai säännöllisin väliajoin tuotettuna.

Palkeet kerää, ylläpitää, tuottaa ja jakaa talous- ja henkilöstöhallinnon analyysien toteutuksia myös asiakkaidensa yhteiseen käyttöön. Analyysit voivat liittyä esimerkiksi henkilöstösuunnitteluun, toimitilasuunnitteluun tai tuottavuuden tarkasteluun ja ennakointiin. Analyyseissä voidaan hyödyntää talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmistä ja asiakkaan omista järjestelmistä saatavaa dataa joko erikseen tai yhdistettynä.

Tutustu kattavammin palveluun ja esimerkkeihin

Tutustu Tietokiriin

Tietokiri-hankkeessa luodaan uudenlaista tiedolla johtamisen kulttuuria julkishallinnossa. Yhteistyö useiden toimijoiden kesken tuo vaikuttavuutta ja mahdollistaa osaamisen jakamisen. Palkeet on mukana rakentamassa tiedon hyödyntämistä edistäviä yhteisiä alustoja ja palveluja Tietokirissä.

Tietokirissä keskustellaan laajasti tiedolla johtamisen aiheista. Uusimpia puheenvuoroja ovat mm. Palkeiden prosessipäällikön Heikki Asikaisen ajatukset Tietopohjaisten palvelujen muotoilusta, Vimanan Peter Soinnun katsaus Tieto päätöksenteossa maakunnissa ja puolustusministeriön controllerin Virpi Heikkilän Controllerin näkökulma tiedolla johtamiseen. 

Lue lisää Tietokiri-hankkeesta (tietokiri.fi)