Siirry sisältöön

Löysitkö etsimäsi? Vastaa kyselyyn

Auta meitä parantamaan verkkosivujamme vastaamalla kyselyyn. Kiitos!

Kyselyyn

Kyselyyn

Tehoa esimiehen tiedolla johtamiseen

26.03.2020

Valtionhallinnon esimiesten käyttöön on valmistunut visuaalinen työpöytä, jossa henkilöstöhallinnon raportit on koottu helppolukuiseen, heti valmiiseen käyttömuotoon. Esimies voi katsoa heti aamulla vaikka edellisen päivän poissaolotilanteen omien alaistensa osalta, nähdä nopeasti olennaisimmat tiedot ja tietysti myös tallentaa raportin.

Työpöytä on jo käytössä kahden viraston esimiehillä, huhtikuun lopulla se pyritään saamaan Kieku-portaaliin muiden virastojen käyttöön.


Kieku esimiehen työpöytä on rakennettu käyttäen SAP BO (Business Objects) välineitä. Työpöytään kuuluu neljä välilehteä, joiden avulla voi tarkastella sairaspoissaolojen kokonaismäärää, lyhyitä sairaspoissaoloja, etätöiden määrää ja poissaolojen määrää. Tietoja voi rajata suodattamalla mm. yksiköittäin tai henkilöittäin tai sairaspoissaolot kalenteripäivittäin. Työpöydän käytön tueksi on tehty ohjeita, jotka löytyvät Kiekun ohjepankista esimiehille tarkoitettujen ohjeiden ja käsikirjojen alta.


Esimiehen työpöytää esiteltiin asiakkaille Palveluinfossa 6.3. Katso tallenne kehityspäällikkö Heikki Asikaisen esityksestä.