Siirry sisältöön

Tervetuloa koulutuksiin!

16.11.2021

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Palkeiden koulutuskalenteri löytyy verkkosivuiltamme osiosta Tapahtumat – Koulutukset. Kun löydät kiinnostavan koulutuksen ja haluat ilmoittautua, avaa koulutuksen tarkemmat tiedot ja klikkaa ilmoittaudu-linkkiä.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Uutta koulutuksissa

Valtiolle.fi-koulutukset järjestetään 11.1.2022 alkaen tukiklinikoina, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen kouluttajien ja osallistujien välillä perinteistä koulutusta paremmin. Toivomme tilaisuuksiin rohkeaa osallistumista ja kysymyksiä! Ajankohta on jokaisen kuukauden toinen tiistai klo 13 - 13.45. Jokaisessa tukiklinikassa on oma aihekokonaisuutensa, joista voit valita omaan tarpeeseensa parhaiten sopivat. Tukiklinikat on suunnattu pääkäyttäjille ja rekrytoijille.

Maksatuksen ja ostoreskontran hoito -koulutuksessa 28.4.2022 aiheina ovat muun muassa maksatus-prosessi, kassamaksut ja hyvityslaskut. Voit lähettää meille etukäteen kysymyksiä, linkki löytyy koulutuksen tiedoista.

Jakopalkkaraportoinnin koulutuksessa käydään läpi jakopalkkalaskennan sisältöä sekä BI-raportteja, joita voidaan käyttää ennen ja jälkeen jakopalkka-ajoa. Ajanhallintaa käyttäville asiakkaille koulutus on 23.5.2022 ja CATSia käyttäville 25.5.2022.

Handi-palvelun klinikat jatkuvat, muistathan ilmoittautua koulutuskalenterin kautta.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu

Koulutusten materiaalit ja tallenteet

Kaikkien koulutusten materiaalit löytyvät muutamaa päivää ennen koulutusta Ohjepankista, Koulutusmateriaalit-osiosta. Samasta paikasta löytyy linkki koulutustallenteisiin. Tallenteet lisätään viimeistään koulutusta seuraavana päivänä. Ohjepankkiin pääset Kiekun tai Osaavan etusivulta.

Materiaalit ja tallenteet löytyvät kohderyhmän mukaan:

  • Virkamiehelle
  • Esimiehelle
  • Ammattikäyttäjät, henkilöstöhallinto
  • Ammattikäyttäjät, taloushallinto

Ota yhteyttä

Mistä aiheesta kaipaisit koulutusta? Lähetä vinkki: koulutuspalvelu@palkeet.fi.