Siirry sisältöön

Toimitusjohtajalla vauhdikas alku Palkeissa

11.03.2020

”Palkeiden hyvät varautumisen suunnitelmat tulivat heti käyttöön. Pääsimme ketterästi muuttamaan ohjeistuksia henkilöstölle hyvällä yhteistyöllä läpi koko organisaation”, kuvailee Tuija. ”Nyt toivotaan tilanteen normalisoitumista ja että kaikki pysyvät terveinä”, hän lisää.

Palkeissa innosti tekemisen meininki ja pitkälle keskitetyt palvelut
Palkeet on Tuijalle ennestään tuttu neuvottelukunnan jäsenyyden (2015-2018) ja edellisen työnantajan Talpan (Helsingin kaupungin taloushallintopalvelut) ja Palkeiden aiemman yhteistyön perusteella.

”Neuvottelukunnan myötä pääsin tutustumaan Palkeisiin organisaationa sekä myös joihinkin palkeetlaisiin. Palkeista jäi innostava ja eteenpäin menevä kuva”, Tuija kertoo.

”Tekemisen meininki välittyy kaikista tähän mennessä kohtaamistani palkeetlaisista”, hän jatkaa.
Toki toimitusjohtajaksi hakemiseen vaikutti myös oma halu uudistua ja työskennellä uudenlaisessa organisaatiossa. Tuija kuvailee olevansa erityisesti palvelukeskusihminen, ei niinkään kunnallishallinnon virkamies. Hänellä on vankka palvelukeskustausta sekä Talpan toimitusjohtajana että SOK Palveluässä-palvelukeskuksen johtajana. Myös KLT-kirjanpitäjän tutkinto ja kokemus palkanlaskennasta antavat vankan pohjan ymmärtää Palkeiden tuottamia palveluja.

Palkeiden pitkälle keskitetyt palvelut kuten myös analysointi- ja asiantuntijapalvelut vakuuttivat Tuijan jo neuvottelukunnan jäsenenä.  
”Uskoni keskitettyihin palveluihin on vankka, ja se varmasti tulee myös näkymään työssäni Palkeissa”, Tuija sanoo. ”Palkeissa saa myös uutta perspektiiviä palvelukeskustoimintaan, josta siis yksityinen ja kunnallinen puoli ovat ennestään tuttuja”, hän lisää.

Tulevaisuuden visiona entistä laajempi asiakaskunta
”Visioni Palkeista tulee varmasti muotoutumaan ajan kanssa, mutta uskon, että  automatisointi ja työn muuttuminen entistä enemmän asiantuntijatyöksi ovat tulevaisuudessa Palkeillekin keskeisiä asioita”, Tuija kuvailee.
”Jatkossa toivoisin myös, että asiakaskuntaa saataisiin laajennettua entistä enemmän osakeyhtiöpuolelle”, hän lisää.