Siirry sisältöön

Uutta poretta porukkaan Valtio Exposta

23.05.2019

Teemu Nevalainen esitteli messuyleisölle eKiekulla leimaamista ja työajan kohdentamista. Sari Hoffrénin tabletilta pääsi ennakkoon tutustumaan osaamisen hallinnan palveluun Osaavaan, joka on nyt pilotointivaiheessa.

Tapahtumassa esiteltiin runsaasti ideoita, joiden avulla Suomi pystyisi hyppäämään seuraavan digiloikan ensi hallituskauden aikana.
”Ei riitä, että sähköistetään palveluja, niiden käytettävyys on erittäin oleellista. Tässä tulee mennä ennen kaikkea ihmisyys ja käytettävyys edellä”, muistutti alivaltiosihteeri Päivi Nerg.

Liikkuvuuden esteitä purettava

Useammassa esityksessä haluttiin purkaa liikkuvuuden esteitä ja tiivistää yhteistyötä valtionhallinnossa. Kuinka monessa virastossa palkitaan siitä, että tehdään yhteistyötä yli organisaatiorajojen, kysyttiin Kohti yhteistä työtä ja kumppanuutta-esityksessä. Tärkeää olisi myös hyödyntää useamman viraston käyttöön tulevia yhteisiä tiloja tai tilannehuoneita.

Tapahtumassa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia useassa eri salissa. Palkeet oli mukana tapahtumassa sekä näytteilleasettajana, tietoiskussa (eKieku) kuin useammassa ohjelmanumerossa (mm. Osaava, Tietokiri sekä Leijonan luola). Haluamme kiittää teitä ajankohtaisista teemoista käydyistä hyvistä keskusteluista.
 

Päivän tunnelmista lisää täällä.

Palkeiden esitysten materiaalit löytyvät verkkosivujen tapahtumat-osiosta.