Siirry sisältöön

Vinkkejä asiointiin

Virkamiehelle

Palkkaus- ja palvelussuhdeasioissa otathan ensisijaisesti yhteyttä oman viraston henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöön. Myös niissä tapauksissa, mikäli palvelussuhde on päättynyt, olet virkavapaalla tai eläkkeellä, otathan silloinkin yhteyttä kyseisen entisen virastosi henkilöstöhallintoon.

Matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse matkalaskut(at)palkeet.fi tai puhelimitse 02955 62730 (arkisin klo 8-16.15). Poliisihallinnon yhteystiedot matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa ovat: matkalaskut.poliisit(at)palkeet.fi ja puh. 02955 62720 (arkisin klo 8-16.15).

Yhteyshenkilöille ja ammattikäyttäjille

Paletissa olevasta palvelukanavatiedotteesta löydät asiakaskohtaiset yhteydenottokanavat.

Yleiset ohjeet ja asiakasmateriaalit löydät Paletista. Kiekuun liittyvät ohjeet löydät kirjauduttuasi Kieku-portaaliin etusivulta kohdasta Ohje-pankki.

Kansalaiselle

Tuomioistuimista maksettaviin oikeudenkäyntikustannuksiin liittyvissä asioissa on puhelinpäivystys arkisin klo 10-14 puhelinnumerossa 02955 62990 (oikeudenkayntikustannukset(at)palkeet.fi).

Toimittajille

Valtio vastaanottaa vain verkkolaskuja. Mikäli sinulla ei ole järjestelmää verkkolaskun tekemiseen, voit tehdä verkkolaskun maksutta Postin Verkostopalvelun tai Baswaren Supplier portaalin kautta.

Lue lisää Valtion verkkolaskutuksesta Valtiokonttorin sivuilta. Sieltä löytyvät myös linkit laskutusjärjestelmiin.

Jos laskutat Palkeita, tutustu laskutustietoihin.

Turvaposti

Salassa pidettävät tiedot voi lähettää meille sähköpostitse turvaposti-palvelun avulla osoitteesta: https://turvaviesti.palkeet.fi

Hyödyllisiä linkkejä

Tietoa Paletista

Tietoa Pointti-palvelunhallintajärjestelmästä

Palkeiden yhteystiedot ja laskutusosoitteet

Valtiolle.fi (valtion avoimet työpaikat)