Vinkkejä asiointiin

Virkamiehelle:
Palkkaus- ja palvelussuhdeasioissa otathan ensisijaisesti yhteyttä oman viraston henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöön. Myös niissä tapauksissa, mikäli palvelussuhde on päättynyt, olet virkavapaalla tai eläkkeellä, otathan silloinkin yhteyttä kyseisen entisen virastosi henkilöstöhallintoon.

Matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse matkalaskut(at)palkeet.fi tai puhelimitse 02955 62730 (arkisin klo 8-16.15). Poliisihallinnon yhteystiedot matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa ovat: matkalaskut.poliisit(at)palkeet.fi ja puh. 02955 62720 (arkisin klo 8-16.15).

Yhteyshenkilöille ja ammattikäyttäjille:
Paletissa olevasta palvelukanavatiedotteesta löydät asiakaskohtaiset yhteydenottokanavat.

Yleiset ohjeet ja asiakasmateriaalit löydät Paletista. Kiekuun liittyvät ohjeet löydät kirjauduttuasi Kieku-portaaliin etusivulta kohdasta Ohje-pankki.

Kansalaiselle:
Tuomioistuimista maksettaviin oikeudenkäyntikustannuksiin liittyvissä asioissa on puhelinpäivystys arkisin klo 10-14 puhelinnumerossa 02955 62990 (oikeudenkayntikustannukset(at)palkeet.fi).

Palvelupyynnöt Pointtiin

Pointti-palvelunhallintajärjestelmä on asiakkaiden ja Palkeiden välinen palvelukanava. Pointti on pääasiassa käytössä talous- ja henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöillä. Mikäli käyttöoikeuksia tarvitaan virastossa laajemmin, otattehan yhteyttä omaan asiakkuuspäällikköönne Palkeissa.

Pointissa
•Voit itse tehdä palvelupyynnön tai häiriöilmoituksen Palkeiden palveluista
•Voit lukea häiriötiedotteita ja uutisia
•Pystyt seuraamaan omien palvelupyyntöjen tilaa ja antamaan tarvittaessa lisätietoja
•Voit kysyä lisätietoa ja pyytää apua chatissa
•Pyynnöt ohjautuvat suoraan oikeaan palveluryhmään käsiteltäväksi


Pointtiin kirjaudutaan osoitteessa https://pointti.palkeet.vyv.fi/ ensisijaisesti Virtu-tunnuksella. Jos Virtua ei ole käytössä, tapahtuu kirjautuminen Kieku-virastoilla 030-tunnuksella ja salasanalla. Ellei asiakkaalla ole käytössä Kieku-järjestelmää, tapahtuu kirjautuminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Palvelu toimii useimmilla selaimilla, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Chrome.
Pointin lisäksi asiakkaillamme on käytössä muita palvelukanavia, jotka löydät virastonne sivuilta Paletti-ekstranetistä. Palvelupyyntöjä ei voi enää tehdä AT-järjestelmään, mutta asiakkaillamme on edelleen sinne katseluoikeudet.

Hyödyllisiä linkkejä:

Tietoa Paletista

Palkeiden yhteystiedot ja laskutusosoitteet

Valtiolle.fi (valtion avoimet työpaikat)