Skip to main content

Vinkkejä asiointiin

Virkamiehelle:
Palkkaus- ja palvelussuhdeasioissa otathan ensisijaisesti yhteyttä oman viraston henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöön. Myös niissä tapauksissa, mikäli palvelussuhde on päättynyt, olet virkavapaalla tai eläkkeellä, otathan silloinkin yhteyttä kyseisen entisen virastosi henkilöstöhallintoon.

Matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse matkalaskut(at)palkeet.fi tai puhelimitse 02955 62730 (arkisin klo 8-16.15). Poliisihallinnon yhteystiedot matka- ja kululaskuihin liittyvissä asioissa ovat: matkalaskut.poliisit(at)palkeet.fi ja puh. 02955 62720 (arkisin klo 8-16.15).

Yhteyshenkilöille ja ammattikäyttäjille:
Paletissa olevasta palvelukanavatiedotteesta löydät asiakaskohtaiset yhteydenottokanavat.

Yleiset ohjeet ja asiakasmateriaalit löydät Paletista. Kiekuun liittyvät ohjeet löydät kirjauduttuasi Kieku-portaaliin etusivulta kohdasta Ohje-pankki.

Kansalaiselle:
Tuomioistuimista maksettaviin oikeudenkäyntikustannuksiin liittyvissä asioissa on puhelinpäivystys arkisin klo 10-14 puhelinnumerossa 02955 62990 (oikeudenkayntikustannukset(at)palkeet.fi).

Toimittajille:
Valtio vastaanottaa vain verkkolaskuja. Mikäli sinulla ei ole järjestelmää verkkolaskun tekemiseen, voit tehdä verkkolaskun maksutta Postin Verkostopalvelun tai Baswaren Supplier portaalin kautta. Lue lisää Valtion verkkolaskutuksesta täältä (sivustolta löytyvät myös linkit laskutusjärjestelmiin).

Mikäli laskutat Palkeita, katso lisätiedot täältä.

Turvaposti:

Salassa pidettävät tiedot voi lähettää meille sähköpostitse turvaposti-palvelun avulla osoitteesta: https://turvaposti.palkeet.fi/

Hyödyllisiä linkkejä:

Tietoa Paletista

Tietoa Pointti-palvelunhallintajärjestelmästä

Palkeiden yhteystiedot ja laskutusosoitteet

Valtiolle.fi (valtion avoimet työpaikat)