Siirry sisältöön

Hyvällä yhteispelillä tuloksiin

12.01.2017 | Jaana Beversdorf | Blogi, Palkeet, Uudistuva palvelu, Vastuullisuus

Tuloksia tehdään vain hyvällä yhteispelillä. Myös hallintoa vievät eteenpäin yhä useammin yhteiset hankkeet – yhden toimijan rahkeet kun eivät voikaan riittää tarvittavien uudistusten aikaansaamiseen.

Palvelukeskus on ollut yhteispeliä alusta asti. Joitakin tehtäviä keskitetään ja tuotetaan tehokkaammin suurissa määrissä. Toiset voivat siten keskittyä siihen, minkä osaavat parhaiten: omaan ydintehtäväänsä.

Käynnissä olevaa kehitystä ja yhdessä tekemistä kuvastaa myös Palkeiden uudistunut visuaalinen ilme. Haluamme viestiä siitä, miten olemme asiakkaidemme kanssa liikkeellä kehittämässä aina parempia uudistuvia palveluja. Uusi ilme näkyy mm. Palkeet-logossa, materiaaleissa sekä näillä uusilla verkkosivuillamme.

Uusi verkkosivustomme tarjoaa enemmän opastusta palvelujen käyttöön sekä ajankohtaista tietoa yhteisestä palvelujen ja prosessien kehittämisestä. Samalla voit tarkistaa tärkeimpien tapahtumien ajankohdat. Tervetuloa kommentoimaan ja keskustelemaan! Kuulemme mielellään myös, mitä muuta haluaisit uusilta verkkosivuiltamme löytää. Ota yhteyttä meihin viestinnässä tai asiakkuuspäälliköihin.

Tärkeitä pelaajia joukkueessa ovat myös palvelujen ja järjestelmien toimittajat – sekä tietenkin valtionhallinnon päättäjät, jotka antavat suuntaa ja tavoitteita.

Talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten ja palvelukeskuksessa työskentelevien asiantuntijoiden hyvästä yhteispelistä hyötyy jokainen näitä palveluja käyttävä virkamies. Hänen ei tarvitse edes tietää tarkasti, kuka syöttää ja kuka vie pallon maaliin asti. Koko yhteiskunta varmasti kannustavat meitä pelissä kohti tehokkaampaa hallintoa.