Siirry sisältöön

Harjoittelu Osaamisen palveluissa

Sanni Penttinen.Osaamisen palveluiden harjoittelijana toimii Sanni Penttinen, jonka työpäivät hurahtavat koulutuspalveluiden ja Osaava-palvelun parissa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat mm. koulutuspalveluiden päivittäiset tehtävät, koulutusten järjestelyt, sähköposteihin vastaaminen, koulutusten nauhoittaminen sekä Osaavan avustavat tehtävät järjestelmän puolelta. ”Mielenkiintoisimpana työtehtävänä olen päässyt koulutussuunnittelijamme kanssa tekemään syksyn koulutuskalenteria. Oli mielenkiintoista päästä seuraamaan mitä kaikkea kalenterin suunnitteluun ja koulutusjärjestelyyn kuuluu”, Sanni kertoo. 

Hänen harjoittelunsa on sujunut hyvin ja tiimiltään hän saa aina tarvittaessa apua. ”Olen saanut tehdä vapaasti työtehtäviä omien mielenkiinnon kohteideni mukaan. Koen, että olen saanut harjoittelusta paljon irti”, hän toteaa. Sanni pitää Palkeita joustavana työpaikkana, jossa työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on helppoa. ”Pidän myös siitä, että Palkeissa on katse tulevassa. Koko ajan pyritään siihen, että tarjoamme parempaa palvelua ja järjestelmiä asiakkaillemme”, hän oivaltaa. 

Myös Sannia kiinnostavat työt Palkeissa jatkossakin. ”Jään taloon tekemään näitä hommia myös harjoittelun jälkeen opintojen ohelle”, hän paljastaa. Sanni opiskelee ympäristöpolitiikkaa Itä-Suomen yliopistossa.