Siirry sisältöön

Talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset

Palkeissa työskentelee noin 650 henkilöä, jotka edustavat monipuolista ja kehittyvää talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT:n osaamista ja ammattitaitoa.

Vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössämme panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin sekä osaamisen, johtamisen ja esimiestyön jatkuvaan kehittämiseen. Työntekijämme ovat motivoituneita ja sitoutuneita tuottamaan asiakaslähtöisiä ja luotettavia valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita.

Työtehtävät palvelukeskuksessa muuttuvat niin asiakkaiden tarpeiden kuin Palkeiden strategisten valintojen mukaan. Tuemme henkilöstöämme työelämän muutoksissa tukemalla oman ammattitaidon kehittämistä ja kartoittamalla osaamistarpeita. Työyhteisössämme on jokaisella mahdollisuus oman ammattitaidon ja samalla koko työyhteisön kehittämiseen.

Talous- ja henkilöstöhallinnon osaaminen ja yhteistyö asiakasorganisaatioiden kanssa ovat olennainen osa työskentelyä Palkeissa.

Tyypillisiä ammattinimikkeitä Palkeissa ovat:

  • HRM-asiantuntija
  • järjestelmäasiantuntija
  • matkustusasiantuntija
  • palkka-asiantuntija
  • palveluasiantuntija
  • pääkirjanpitäjä
  • ryhmäpäällikkö
  • sovellusasiantuntija
  • talousasiantuntija

Ilmoitamme avoimista tehtävistämme valtionhallinnon yhteisen sähköisen rekrytointijärjestelmän avulla osoitteessa www.valtiolle.fi. Jos sinua kiinnostaa työ palvelukeskuksessamme, voit jättää rekrytointijärjestelmään myös avoimen hakemuksen.

Löydät meidät myös somesta: Twitter, Instagram ja LinkedIn.

Työntekijöiden tarinoita

 

[]

Jukka, projektipäällikkö

Projektipäällikkönä Jukka on konkari – kokemusta löytyy jo kymmenen vuoden ajalta. Jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö sekä monipuoliset projektit tarjoavat aina uusia haasteita eikä työssä pääse tylsistymään.

Lue lisää >>

[]

Minna, palveluneuvoja

Minnan työssä henkilöstöpalveluiden palveluneuvojana ei kahta samanlaista päivää kohtaa. Työn yksi parhaita puolia onkin yllättävyys. Asiakkailta tulee kysymyksiä laidasta laitaan, eikä ikinä voi ennustaa, missä kaikissa asioissa tulee päivän aikana neuvomaan.

Lue lisää >>

[]

Miika, palveluesimies

Toisinaan yleneminen esimieheksi voi tapahtua nopeastikin. Miika oli vielä tradenomiopiskelija tullessaan Palkeille talouspalvelusihteeriksi kesäkuussa 2016, ja alle kolmen vuoden jälkeen huhtikuussa 2019 hän aloitti palveluesimiehenä.

Lue lisää >>

[]

Satu, palvelukoordinaattori

Satun työuraan mahtuu useita eri vaiheita ja uusien vastuiden myötä opinnotkin ovat saaneet jatkoa. Palkeilla saakin hyvät eväät työuralla etenemiseen.

Lue lisää >>