Siirry sisältöön

Tule meille töihin!

Meillä Palkeissa työskentelee noin 650 talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT:n osaajaa. Vastaamme yhdessä siitä, että valtionhallinnolla on käytössään laadukkaat talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut ja järjestelmät. Toimimme verkostona ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Teemme työtä julkishallinnon sujuvuuden edistämiseksi ja haluamme sinutkin joukkoomme.

Ketterässä ja innostavassa työyhteisössämme on jokaisella mahdollisuus oman ammattitaidon ja samalla koko työyhteisön kehittämiseen. Työssämme on tärkeää asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys ja yhteistyötaidot. Työntekijämme ovat motivoituneita tuottamaan luotettavia valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita muuttuvassa toimintaympäristössä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tarjoamme henkilöstölle lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun ja kattavat työterveyspalvelut. Teemme myös joustavasti hybridityötä.

Henkilöstötutkimuksen (VMBaro) mukaan työhyvinvointiin vaikuttavia vahvuuksiamme ovat jo useampana vuonna olleet muun muassa oikeudenmukainen kohtelu, esihenkilötyö ja mahdollisuus sovittaa yhteen työ- ja yksityiselämä. Työntekijämme kokevat myös, että työmme tavoitteet ovat hyvin tiedossa ja niihin ollaan sitoutuneita.

Tyypillisiä ammattinimikkeitä Palkeissa ovat:

  • Talousasiantuntija
  • Palkka-asiantuntija
  • Palveluasiantuntija
  • HRM-asiantuntija
  • Matkustusasiantuntija
  • Sovellusasiantuntija
  • Pääkirjanpitäjä
  • Ryhmäpäällikkö
  • Järjestelmäasiantuntija
  • Automatisointiasiantuntija

Olemme monipaikkainen organisaatio ja meillä on toimipisteet Joensuussa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa.

Ilmoitamme avoimista tehtävistämme valtionhallinnon yhteisessä Valtiolle.fi-palvelussa. Lue lisää Näin haet meille töihin -sivulta.

Tutustu palveluihimme ja toimintaamme verkkosivuillamme.

Seuraa meitä myös somessa: Instagram ja LinkedIn.

Työntekijöiden tarinoita

 

[]

Minna, palveluneuvoja

Minnan työssä henkilöstöpalveluiden palveluneuvojana ei kahta samanlaista päivää kohtaa. Työn yksi parhaita puolia onkin yllättävyys. Asiakkailta tulee kysymyksiä laidasta laitaan, eikä ikinä voi ennustaa, missä kaikissa asioissa tulee päivän aikana neuvomaan.

Lue lisää >>

[]

Miika, palveluesimies

Toisinaan yleneminen esimieheksi voi tapahtua nopeastikin. Miika oli vielä tradenomiopiskelija tullessaan Palkeille talouspalvelusihteeriksi kesäkuussa 2016, ja alle kolmen vuoden jälkeen huhtikuussa 2019 hän aloitti palveluesimiehenä.

Lue lisää >>

Avoimet työpaikat