Siirry sisältöön

Vaikuttavampia yhdessä

Visionamme on olla vaikuttavampia yhdessä. Visio korostaa yhteistyötä ja kuvastaa jatkuvaa kehittymistä. Yhteiset valinnat, kirkas päämäärä ja tavoitteet ohjaavat toimintaamme. Edistämme yhteistä kehittämistä ja yhteistyötä strategisten sidosryhmien kanssa. Vaikuttavuus on menestyksen ja kilpailukyvyn edellytys ja muutoksen mahdollistaja.Vaikuttavuus velvoittaa Palkeet johdonmukaiseen, näkemykselliseen ja sitoutuneeseen toimintaan.

Strategian painopisteet

 • Yksi yhtenäinen Palkeet
  Tavoitteemme on, että olemme moderni ja arvostettu asiantuntija-organisaatio.
 • Asiakas toiminnan keskiössä
  Tavoitteemme on toimia lähellä asiakasta ja tuottaa erinomaista asiakaspalvelua. Toimintamme perustuu vahvan asiakasymmärryksen ympärille.
 • Luottamusta laadulla
  Tavoitteemme on tuottaa laadukkaita, kustannustehokkaita ja kilpailukykyisiä palveluja.
 • Digitaaliset palvelut käyttäjäystävällisesti
  Tavoitteemme on, että asiakkaat ja käyttäjät kokevat tarjoamamme järjestelmät käyttäjäystävällisiksi ja palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeita.
 • Kannattava uudistuminen
  Tavoitteemme on tuottaa kokonaishyötyä ja vaikuttavuutta valtionhallinnossa.

Arvomme

Palkeiden kolme arvoa ovat Arvostan jokaista, Kehityn ja toimin asiantuntijana sekä Työskentelemme yhdessä katse tulevassa.

Arkeamme ohjaavat arvot sekä yhteiset työskentelytavat, toistemme kunnioittaminen ja luottamus. Innostunut ja osaava henkilöstö tukee menestymistämme. Toimimme ketterästi muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehitämme yhdessä toimintaamme ja osaamistamme. Nämä yhdessä mahdollistavat visiomme toteutumisen.

 

Visionamme on olla vaikuttavampia yhdessä.​​​​​​​​​​​​​​