Helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut

Palkeet tarjoaa asiakkailleen helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut, jotka pitävät sisällään mm. raportointipalvelut ja koulutuspalvelut. Peruspalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaille valtionhallinnon ohjeistusten ja toimintatapojen mukaisesti. Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen, ja niistä sovitaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Raportointipalvelut

Raportointipalvelu tukee Kiekun raportointimoduulien käytössä sekä raporttien tuottamisessa. Lisäksi raportointipalveluun sisältyy asiakkaan kanssa erikseen sovittavat raportit ja perehdytys. 

Raportointipalvelun myötä

  • Voit siirtää raportointiin liittyvän tekemisen Palkeisiin
  • Saat ammattimaisen tuen raporttien käyttöön » voit keskittyä raporttinen hyödyntämiseen oman toimintasi suunnittelussa ja johtamisessa

Peruspalvelut:

  • Raportoinnin tuki
  • Raportointi
Analysointipalvelut (palveluvalikoimassa 1.10.2018 alkaen)

Analysointipalvelut perustuvat talous- ja henkilöstöhallinnon tietoihin, joita voidaan rikastaa muulla asiakkaan tiedolla. Palveluun on tulossa neljä moduulia: analyytikkopalvelut, itsepalveluanalytiikka, vakioanalyysit ja datarajapinnat.

Ensimmäisenä näistä 1.10.2018 alkaen on saatavilla analyytikkopalvelu, jossa Palkeet tarjoaa asiantuntijoidensa osaamisen asiakkaan käyttöön. Palkeiden data-analyytikot tuottavat yhteistyössä asiakkaan kanssa vastauksia asiakkaan erilaisiin tietotarpeisiin.

Lue lisää Analysointipalveluista

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelu tarjoaa asiakkaillemme ajan tasalla olevaa, asiantuntevaa koulutusta ja tukea palvelujen yhtenäisen toimintatavan ja niihin liittyvien työvälineiden käyttöön. Koulutuspalveluun sisältyy kaikille asiakkaille yhteisiä avoimia koulutuksia sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittavia asiakaskohtaisia tilauskoulutuksia.

Tarjolla olevat avoimet koulutukset löytyvät täältä.

Asiakaskohtaisista tilauskoulutuksista löytyy lisätietoa täältä.

Projektipalvelut

Projektipalvelu on tilattavissa lisäpalveluna. Palvelun sisältö ja toimitusehdot sovitaan asiakkaan ja palvelukeskuksen välillä erikseen tehtävässä sopimuksessa.

Eerikäinen Mari

Asiantuntijapalvelut

Prosessipäällikkö, HRD

Eerikäinen Mari,

puh. 02955 62473,

mari.eerikainen@palkeet.fi

05.10.2018

Ajankohtaista kuva

Digiavustaja analysoi ja kertoo tietoja

Erilaiset botit ja puheohjaus ovat jo tulleet tutuiksi asiakaspalvelussa ja teollisuudessa. Tulevaisuudessa myös työtä tukeva tieto on yhä useammin saatavilla ihmisille luontaisell...

Lue lisää >>

08.08.2018

Blogi kuva

Ajatuksia rekrytoinneista osa 2: Työpaikkahaastattelu on näytönpaikka myös työnantajalle

Onnistuneella työnhakijan haastattelulla on suuri vaikutus varsinaisen rekrytoinnin onnistumiseen mutta myös työnantajamielikuvaan ja hakijakokemukseen. Positiivinen hakijakokemus ...

Lue lisää >>