Skip to main content

Helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut

Palkeet tarjoaa asiakkailleen helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut, jotka pitävät sisällään mm. raportointipalvelut ja koulutuspalvelut. Peruspalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaille valtionhallinnon ohjeistusten ja toimintatapojen mukaisesti. Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen, ja niistä sovitaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Raportointipalvelut

Raportointipalvelu tukee Kiekun raportointimoduulien käytössä sekä raporttien tuottamisessa. Lisäksi raportointipalveluun sisältyy asiakkaan kanssa erikseen sovittavat raportit ja perehdytys. 

Raportointipalvelun myötä

  • Voit siirtää raportointiin liittyvän tekemisen Palkeisiin
  • Saat ammattimaisen tuen raporttien käyttöön » voit keskittyä raporttinen hyödyntämiseen oman toimintasi suunnittelussa ja johtamisessa

Peruspalvelut:

  • Raportoinnin tuki
  • Raportointi
Analysointipalvelut

Analysointipalvelut perustuvat talous- ja henkilöstöhallinnon tietoihin, joita voidaan rikastaa muulla asiakkaan tiedolla. Palveluun on tulossa neljä moduulia: analyytikkopalvelut, itsepalveluanalytiikka, vakioanalyysit ja datarajapinnat.

Ensimmäisenä näistä 1.10.2018 alkaen on saatavilla analyytikkopalvelu, jossa Palkeet tarjoaa asiantuntijoidensa osaamisen asiakkaan käyttöön. Palkeiden data-analyytikot tuottavat yhteistyössä asiakkaan kanssa vastauksia asiakkaan erilaisiin tietotarpeisiin.

Lue lisää Analysointipalveluista

Projektipalvelut

Projektipalvelu on tilattavissa lisäpalveluna. Palvelun sisältö ja toimitusehdot sovitaan asiakkaan ja palvelukeskuksen välillä erikseen tehtävässä sopimuksessa.

Asikainen Heikki

Asiantuntijapalvelut

Kehityspäällikkö, tiedonhallinta, raportointi ja analytiikka

Asikainen Heikki,

puh. 02955 64361,

heikki.asikainen(at)palkeet.fi

Eerikäinen Mari

Asiantuntijapalvelut

Palvelupäällikkö, osaamisen hallinta ja koulutuspalvelut

Eerikäinen Mari,

puh. 02955 62473,

mari.eerikainen(at)palkeet.fi

24.01.2019

Ajankohtaista kuva

Tarvitsetko apua tiedon analyysiin – tunnetko Tietokirin?

Tietokiri-hankkeessa luodaan uudenlaista tiedolla johtamisen kulttuuria julkishallinnossa, haetaan yhteistyöstä vaikuttavuutta ja jaetaan osaamista. Palkeiden analysointipalvelut t...

Lue lisää >>

08.08.2018

Blogi kuva

Työpaikkahaastattelu on näytönpaikka myös työnantajalle

Onnistuneella työnhakijan haastattelulla on suuri vaikutus varsinaisen rekrytoinnin onnistumiseen mutta myös työnantajamielikuvaan ja hakijakokemukseen. Positiivinen hakijakokemus ...

Lue lisää >>