Siirry sisältöön

Löysitkö etsimäsi? Vastaa kyselyyn

Auta meitä parantamaan verkkosivujamme vastaamalla kyselyyn. Kiitos!

Kyselyyn

Kyselyyn

Helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut

Palkeet tarjoaa asiakkailleen helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut, jotka pitävät sisällään mm. raportointipalvelut. Peruspalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaille valtionhallinnon ohjeistusten ja toimintatapojen mukaisesti. Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen, ja niistä sovitaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Raportointipalvelut

Raportointipalvelu tukee Kiekun raportointimoduulien käytössä sekä raporttien tuottamisessa. Lisäksi raportointipalveluun sisältyy asiakkaan kanssa erikseen sovittavat raportit ja perehdytys. 

Raportointipalvelun myötä

  • voit siirtää raportointiin liittyvän tekemisen Palkeisiin
  • saat ammattimaisen tuen raporttien käyttöön - voit keskittyä raporttinen hyödyntämiseen oman toimintasi suunnittelussa ja johtamisessa.

Peruspalvelut

  • Raportoinnin tuki
  • Raportointi
Analysointipalvelut

Analysointipalvelut perustuvat talous- ja henkilöstöhallinnon tietoihin, joita voidaan rikastaa muulla asiakkaan tiedolla. Palvelussa on neljä moduulia: analyytikkopalvelut, itsepalveluanalytiikka, vakioanalyysit ja datarajapinnat. Moduuleista analyytikkopalvelut ovat jo saatavilla, vakioanalyysit ja datarajapinnat tulevat valikoimaan vuoden 2020 aikana.

Analyytikkopalveluissa Palkeet tarjoaa asiantuntijoidensa osaamisen asiakkaan käyttöön. Palkeiden data-analyytikot tuottavat yhteistyössä asiakkaan kanssa vastauksia asiakkaan erilaisiin tietotarpeisiin.

Lue lisää Analysointipalveluista

Projektipalvelut

Projektipalvelu on tilattavissa lisäpalveluna. Palvelun sisältö ja toimitusehdot sovitaan asiakkaan ja palvelukeskuksen välillä erikseen tehtävässä sopimuksessa.

Asikainen Heikki

Asiantuntijapalvelut

Kehityspäällikkö

Asikainen Heikki,

puh. 02955 64361,

heikki.asikainen(at)palkeet.fi

02.11.2021

Palkeiden analysointitiimi tekee tiedon ja sen hallinnan näkyväksi

Palkeiden tietoarkkitehti ja analyytikot pääsevät työssään ratkomaan niin asiakkaiden kuin Palkeiden sisäisiäkin haasteita esimerkiksi tiedon hyödyntämiseen ja -hallintaan liittyen...

08.08.2018

Blogi kuva

Työpaikkahaastattelu on näytönpaikka myös työnantajalle

Onnistuneella työnhakijan haastattelulla on suuri vaikutus varsinaisen rekrytoinnin onnistumiseen mutta myös työnantajamielikuvaan ja hakijakokemukseen. Positiivinen hakijakokemus ...