Helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut

Palkeet tarjoaa asiakkailleen helposti saatavilla olevat asiantuntijapalvelut, jotka pitävät sisällään mm. raportointipalvelut ja koulutuspalvelut. Peruspalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaille valtionhallinnon ohjeistusten ja toimintatapojen mukaisesti. Lisäpalvelut ovat tilattavissa erikseen, ja niistä sovitaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Raportointipalvelut

Raportointipalvelu tukee Kiekun raportointimoduulien käytössä sekä raporttien tuottamisessa. Lisäksi raportointipalveluun sisältyy asiakkaan kanssa erikseen sovittavat raportit ja perehdytys. 

Raportointipalvelun myötä

  • Voit siirtää raportointiin liittyvän tekemisen Palkeisiin
  • Saat ammattimaisen tuen raporttien käyttöön » voit keskittyä raporttinen hyödyntämiseen oman toimintasi suunnittelussa ja johtamisessa

Peruspalvelut:

  • Raportoinnin tuki
  • Raportointi
Projektipalvelut

Projektipalvelu on tilattavissa lisäpalveluna. Palvelun sisältö ja toimitusehdot sovitaan asiakkaan ja palvelukeskuksen välillä erikseen tehtävässä sopimuksessa.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelu tarjoaa asiakkaillemme ajan tasalla olevaa, asiantuntevaa koulutusta ja tukea palvelujen yhtenäisen toimintatavan ja niihin liittyvien työvälineiden käyttöön. Koulutuspalveluun sisältyy kaikille asiakkaille yhteisiä avoimia koulutuksia sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittavia asiakaskohtaisia tilauskoulutuksia.

Tarjolla olevat avoimet koulutukset löytyvät täältä.

Asiakaskohtaisista tilauskoulutuksista löytyy lisätietoa täältä.

Eerikäinen Mari

Asiantuntijapalvelut

Projektipäällikkö, rekrytointi- ja koulutuspalvelut

Eerikäinen Mari,

puh. 02955 62473,

mari.eerikainen@palkeet.fi

11.10.2017

Ajankohtaista kuva

Toimintaan tutustumisjaksolla yhteistyöstä sujuvampaa

Palkeiden Koulutuspalvelu on kevään ja kesän aikana kehittänyt toimintamallia Palkeissa tai asiakkaan luona toteutettaville toimintaan tutustumisjaksoille (aik. TET).

Lue lisää >>

29.09.2017

Blogi kuva

Uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia rekrytointeihin sosiaalisen median avulla

Sosiaalinen media rekrytoinnissa on viime vuosina yleistynyt ja se vaatii meillä Palkeissakin rekrytointipalvelun jatkuvaa parantamista ja uusien innovaatioiden käyttämistä.

Lue lisää >>