Siirry sisältöön

Rekrytoinnin ja ilmoitusten lisävälineet

Viraston työpaikkailmoituksissa voi hyödyntää valtion yhteisilmoituksia ja viraston erillisilmoituksia sekä eri medioiden lisänäkyvyyksiä.

Lisäksi rekrytoinneissa voi sopimushintaisesti käyttää apuna RecRight-videohaastattelutyökalua.

Yhteisilmoitus

Valtion yhteisilmoitus on Helsingin Sanomissa ja/tai Hufvudstadsbladetissa julkaistava, valtiolla avoinna olevien hakuilmoitusten koonti-ilmoitus.

Koonti-ilmoitukselle lisättävä työpaikkailmoitusteksti voi olla lyhyt, jolloin se sisältää tehtävänimikkeen, organisaation, yksi paikkakunta ja ID:n tai pitkä, jolloin ilmoitukseen voi edeltävien tietojen lisäksi lisätä nimikkeen perään kuvailusanan (esimerkiksi ylitarkastaja, taloustehtävä). Organisaation lisäksi voi merkitä osaston tai vastuualueen. Pitkälle ilmoitukselle voi myös laittaa useamman paikkakunnan ja halutessaan lyhyen tehtäväkuvauksen.

Yhteisilmoituksen aikataulu ja lomakkeet

Valtion yhteisilmoitus julkaistaan kerran viikossa sunnuntaisin, pois lukien poikkeusajat.

Voit ilmoittaa avoimen työpaikan mukaan valtion yhteisilmoitukselle Helsingin Sanomiin ja/tai Hufvudstadsbladetiin lomakkeilla, jotka löytyvät alla olevista linkeistä. Suosittelemme lomakkeen täyttämisessä Chrome-selainta.

Viimeinen ilmoitusajankohta työpaikalle on ilmoitusta edeltävänä keskiviikkona klo 12.00.
Mahdolliset poikkeusaikataulut on mainittu ilmoituslinkin perässä. 

Lomakkeet:
Valtion yhteisilmoitus 19.11.2023
Valtion yhteisilmoitus 26.11.2023

Valtion yhteisilmoitus 3.12.2023
Valtion yhteisilmotus 10.12.2023 sulkeutuu ti 5.12. klo 12:00
Valtion yhteisilmoitus 17.12.2023

 

Viraston oma erillisilmoitus

Myös virastojen omat, yksittäisiä rekrytointeja koskevat erillisilmoitukset (HS ja HBL) on suositeltavaa julkaista Palkeiden kautta. Aineiston voi lähettää Palkeille taitettuna tai hyödyntää Palkeiden tarjoamaa taittopalvelua.

Erillisilmoitusten aineiston toimitusaikataulu

Erillisilmoitusten ilmestymisaikataulu Palkeiden kautta tilattaessa noudattaa samaa aikataulua kuin yhteisilmoitusten. Myös poikkeusajankohdat tai ilmestymättömyyspäivät ovat kuten yhteisilmoituksessa.

Virastossa valmiiksi taitettu ilmoitus: Ilmoitusta edeltävänä keskiviikkona klo 12.
Huom. poikkeusajankohdat kuten yhteisilmoituksessa. Ilmoituksen tulee olla lehden kokomääritysten mukainen.

Ilmoitus Palkeiden tekemänä (teksti, taitto): Ilmoitusta edeltävänä tiistaina klo 15.
Huom. pyhäpäivien ym. poikkeusajankohtina jo ilmoitusta edeltävänä maanantaina klo 12.

Aineistojen toimitus ja lisätiedot: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

Duunitorin, Joblyn ja Oikotien lisänäkyvyydet 

Oikotie ja Jobly tarjoaa julkiselle sektorille lisänäkyvyyksille edullisemmat hinnat. Duunitorin palvelut ovat listahintaisia. 

Virastot voivat tilata hakuilmoitusten lisänäkyvyyksiä myös Palkeiden rekrytointipalvelun kautta rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

RecRight-videohaastattelu 

Valtion sopimuksen kautta on mahdollista käyttää RecRight-työkalua videohaastatteluiden toteuttamiseksi rekrytoinnin yhteydessä. Työkalulla voi hoitaa esimerkiksi ensimmäisen haastattelukierroksen.

Tilaukset: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

Hinnat

Yhteisilmoitusten ja muiden rekrytoinnin lisävälineiden hinnat ovat Rekrytointipalvelun Tiimeri-työtilassa, kansiossa Rekrytoinnin esitteet.
(Palkeiden työmäärä lisätään hintaan, mikäli palvelu/työ tilataan Palkeiden kautta.)

Suora osoite tilaan on: https://tila.tiimeri.fi/sites/palkeet-rekrytointipalvelu/_layouts/15/start.aspx#/SitePages/Kotisivu.aspx.

Rekrytointipalvelu-tilaan on pääsy kaikilla valtionhallinnon työntekijöillä ja se vaatii kirjautumisen. Lisää ohjeita rekisteröitymiseen ja tilan käyttöön on Valtorin tarjoaman Tiimeri-tilan etusivulta.

Huom! Uusi Tiimeri-tilan käyttäjä, aloitathan rekisteröitymällä kohdasta Uusi käyttäjä. Jo rekisteröityneen käyttäjän kirjautuminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta kohdasta Kirjaudu sisään.

Lisätietoja myös: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.