Siirry sisältöön

Rekrytoinnin ja ilmoitusten lisävälineet

Viraston työpaikkailmoituksissa voi hyödyntää valtion yhteisilmoituksia ja viraston erillisilmoituksia sekä eri medioiden lisänäkyvyyksiä.

Lisäksi rekrytoinneissa voi sopimushintaisesti käyttää apuna RecRight-videohaastattelutyökalua.

Yhteisilmoitus

Valtion yhteisilmoitus on Helsingin Sanomissa ja/tai Hufvudstadsbladetissa julkaistava, valtiolla avoinna olevien hakuilmoitusten koonti-ilmoitus. Näissä medioissa valtion yhteisilmoitus on ensisijainen kanava, sillä valtion virastot muodostavat yhden asiakkuuden Helsingin Sanomille ja Hufvudstadsbladetille. 

Valtion yhteisilmoitus ilmestyy pääasiassa sunnuntaisin printtilehdissä (HS ja HBL). Lomakkeet, joilla ilmoitetaan viraston työpaikka siihen, löytyvät alla olevista linkeistä. Suosittelemme lomakkeen täyttämisessä Chrome-selainta.

Yhteisilmoituksen aikataulu ja lomakkeet

Viimeinen ilmoitusajankohta työpaikalle on ilmoitusta edeltävänä keskiviikkona klo 15.00
Mahdolliset poikkeusaikataulut on mainittu ilmoituslinkin perässä. 

Lomakkeet:
Valtion yhteisilmoitus 26.3.2023

Valtion yhteisilmoitus 2.4.2023
Ei ilmoitusta 9.4.2023
Valtion yhteisilmoitus 16.4.2023
Valtion yhteisilmoitus 23.4.2023
Valtion yhteisilmoitus 30.4.2023

Linkki tarkempiin hintatietoihin (Rekrytointipalvelun Tiimeri-työtila) on tämän sivun kohdassa Hinnat.

Viraston oma erillisilmoitus

Myös virastojen omat, yksittäisiä rekrytointeja koskevat erillisilmoitukset (HS ja HBL) voidaan ja on suositeltavaa julkaista Palkeiden kautta. Aineiston voi lähettää Palkeille taitettuna tai hyödyntää Palkeiden tarjoamaa taittopalvelua.

Ilmestyminen

Erillisilmoitusten ilmestymisaikataulu Palkeiden kautta tilattaessa noudattaa samaa aikataulua kuin yhteisilmoitusten. Myös poikkeusajankohdat tai ilmestymättömyyspäivät ovat kuten yhteisilmoituksessa.

Erillisilmoitusten aineiston toimitusaikataulu

Virastossa valmiiksi taitettu ilmoitus: Ilmoitusta edeltävänä keskiviikkona klo 15.
Huom. poikkeusajankohdat kuten yhteisilmoituksessa. Ilmoituksen tulee olla lehden kokomääritysten mukainen.

Ilmoitus Palkeiden tekemänä (teksti, taitto): Ilmoitusta edeltävänä tiistaina klo 15.
Huom. pyhäpäivien ym. poikkeusajankohtina jo ilmoitusta edeltävänä maanantaina klo 15.

Aineistojen toimitus ja lisätiedot: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

Lisänäkyvyydet ilmoituksissa

HS Tablet

HS Tablet on viikon ajan näkyvissä oleva, eri virastojen tehtävistä koostuva kokoelmailmoitus, joka julkaistaan joka viikko mainoksena HS Tabletissa. HS Tabletin linkki ohjaa työnhakijat Valtiolle.fi -sivustolle.

Ilmoitukselle mahtuu mukaan 5-8 yksittäistä tehtävää ja se julkaistaan joka viikko lauantaisin. Ilmoitus on näkyvissä viikon ajan, joten mukaan laitettavien tehtävien tulee olla haettavissa koko ilmoituksen julkaisun ajan. Ilmoitus julkaistaan, jos ilmoitukselle saadaan vähintään viisi (5) tehtävää. Ilmoitukselle otetaan mukaan tehtävät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viimeinen ilmoitusajankohta työpaikalle on ilmoitusta edeltävänä keskiviikkona klo 15.00.
Mahdolliset poikkeusaikataulut on mainittu ilmoituslinkin perässä. 

HS Tablet 25.3.-31.3.2023
HS Tablet 1.4.-7.4.2023
HS Tablet 8.4.-14.4.2023 Huom. Ilmoitukset tulee olla tiistaina 4.4. klo 15.00.

Oikotie ja Jobly tarjoaa julkiselle sektorille lisänäkyvyyksille edullisemmat hinnat. Duunitorin palvelut ovat listahintaisia. Linkki lisätietoihin alla, kohdassa Hinnat.

Virastot voivat tilata hakuilmoitusten lisänäkyvyyksiä myös Palkeiden rekrytointipalvelun kautta. 
Tiedustelut: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

RecRight-videohaastattelu 

Valtion sopimuksen kautta on mahdollista käyttää myös RecRight-työkalua videohaastatteluiden toteuttamiseksi rekrytoinnin yhteydessä. Työkalulla voi hoitaa esimerkiksi ensimmäisen haastattelukierroksen.

Tilaukset: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.

Hinnat

Yhteisilmoitusten ja muiden rekrytoinnin lisävälineiden hinnat ovat Rekrytointipalvelun Tiimeri-työtilassa, kansiossa Rekrytoinnin esitteet.
(Palkeiden työmäärä lisätään hintaan, mikäli palvelu/työ tilataan Palkeiden kautta.) Suora osoite tilaan on: https://tila.tiimeri.fi/sites/palkeet-rekrytointipalvelu/_layouts/15/start.aspx#/SitePages/Kotisivu.aspx.

Rekrytointipalvelu-tilaan on pääsy kaikilla valtionhallinnon työntekijöillä ja se vaatii kirjautumisen. Lisää ohjeita rekisteröitymiseen ja tilan käyttöön on Valtorin tarjoaman Tiimeri-tilan etusivulta.

Huom! Uusi Tiimeri-tilan käyttäjä, aloitathan rekisteröitymällä kohdasta Uusi käyttäjä. Jo rekisteröityneen käyttäjän kirjautuminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta kohdasta Kirjaudu sisään.

Lisätietoja myös: rekrytointipalvelu(at)palkeet.fi.