Siirry sisältöön
21.09.2017

Kieku-foorumi 2017: Rakennetaan yhdessä toimiva tulevaisuus

08.30

Finlandia-talo

Kutsuvierastilaisuus, Muut tapahtumat

Työelämä on digitaalisessa murroksessa, jossa johdon on reagoitava nopeasti vaihteleviin haasteisiin. Kuinka rakennetaan tulevaisuuden kilpailukykyisiä työyhteisöjä, jotka pystyvät uudistumaan ja hyödyntämään potentiaalinsa. Millainen on tulevaisuuden julkishallinto?

 

Aamupäivän teemana on ”Rakennetaan yhdessä toimiva tulevaisuus”. Pääpuhujana on Johannes Koponen Demos Helsingistä. Hänen otsikkonsa on Jälkiteollinen aika: kuinka työn muutos, digitalisaatio ja väestön muutokset vaikuttavat julkishallintoon ja yhteiskuntaan? Valtionhallinnon näkökulmaa talouteen ja hallinnon palveluratkaisuihin valottavat Helena Tarkka ja Juha Sarkio valtiovarainministeriöstä. Henkilöstön kehittämisen suuntauksista maailmalla ja meillä puhuu Mari Näätsaari Valtiokonttorista. Asiakasnäkökulmaa palvelujen kehittämiseen tuo Risto Hakoila ulkoasiainministeriöstä.

Iltapäivällä saamme tuhdin tietopaketin lähitulevaisuuden hankkeista ja kuulemme Palkeiden puheenvuoroja muun muassa keskuskirjanpidon uudistuksesta, asiakaspalvelun uudistamisesta ja tutustumme mobiilipalveluihin.

Keskusteluosuudessa kartoitamme toiveitanne huomisen yhteistyölle, jolla rakennetaan tulevaisuuden menestystarinat.

Kyseessä on kutsuvierastilaisuus ja ohjelma on suunnattu virastojen johdolle. Aamupäivän ohjelmasta tarjoamme suoran videolähetyksen osoitteessa http://videonet.fi/web/palkeet/20170921/