Koulutukset

Täältä löydät Palkeiden avoimet koulutukset. Koulutukset ovat tarkoitettu Valtion työntekijöille. Avoimet skype-koulutukset nauhoitetaan ja tallenne on myöhemmin katsottavissa videoseinältä, jonne pääset Kieku ohje-pankin kautta, kohdasta koulutusmateriaalit.

Avoimet koulutukset ovat myös räätälöitävissä asiakaskohtaisiksi tilauskoulutuksiksi Palkeiden asiakkaille, lue lisää tilauskoulutuksista. Koulutusasioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen koulutuspalvelu (at) palkeet.fi.

Kannattaa käydä tutustumassa myös HAUSin koulutustarjontaan. Syksyllä tulossa mm. 21.11.2017 Valtionhallinnon HR-foorumi, jossa myös Palkeet on mukana.

25.10.2017

Koulutus: Kieku-ajanhallintaa ammattikäyttäjille, jaksotyö

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista jaksotyön näkökulmasta: työajan suunnittelu, toteutuneen työajan käsittely, ajanhallintaan ilmoitettavat palkanlisät, varallaolot ja päivystykset, työaikapankkien käsittely, takautuvat korjaukset ja ylityöraportti.

Lue lisää

26.10.2017

Koulutus: Myyntilaskutus, excel

09.00

Avoin, Koulutukset

Myyntilaskutus -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntitilaus- ja laskutusprosessin ymmärtäminen, Excel-laskutuspyyntölomakkeen täydentäminen ja toimittaminen Palkeisiin.

Lue lisää

01.11.2017

Prosenttiperusteiset lomapalkat -koulutus

09.30-10.30

Avoin, Koulutukset

Koulutuksessa käydään läpi prosenttiperusteisen lomapalkan laskenta erilaisissa tilanteissa.

Lue lisää

02.11.2017

Koulutus: Myyntilaskutus, myyntitilauksen tallennus

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutus toteutetaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti! Myyntilaskutus -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntitilaus- ja laskutusprosessin (laskutusaineiston hyväksyminen ja muodostaminen, laskun lähettäminen ja arkistointi) ymmärtäminen, myyntitilauksen ja hyvityspyynnön luonti Kieku-järjestelmään, myyntitilauksen luonti kopioimalla ja poisto sekä laskutuksen hyväksyminen.

Lue lisää

09.11.2017

Koulutus: Myyntireskontra

09.00

Avoin, Koulutukset

Myyntireskontra -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntireskontran sisältö, saatavien valvonnan perustiedot ja toimintatavat sekä myyntireskontran ja laskutuksen raportit.

Lue lisää