Siirry sisältöön
09.03.2018

Koulutus: Ajanhallinnan lisäpalvelu

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutuksessa käydään läpi ajanhallinnan lisäpalvelun sisältöä ja työnjakoa Palkeiden kanssa Oikeusministeriön hallinnonalan palvelusopimuksen mukaisesti. Koulutukseen ovat tervetulleita muutkin asiakkaat, joilla on lisäpalvelu käytössä tai joita kiinnostaa ajanhallinnan lisäpalvelun käyttöönotto.

Aika: Pe 9.3.2018 klo 09.00-12.00

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä, johon Tuve-verkkolaiset liittyvät videolla eTUVE-yhteydellä (tilataan Palkeista).

Sisältö:  Koulutuksessa käydään läpi ajanhallinnan lisäpalvelun sisältöä ja työnjakoa Palkeiden kanssa Oikeusministeriön hallinnonalan palvelusopimuksen mukaisesti. Koulutukseen ovat tervetulleita muutkin asiakkaat, joilla on lisäpalvelu käytössä tai joita kiinnostaa ajanhallinnan lisäpalvelun käyttöönotto.

Ajanhallinnan lisäpalvelulla tavoitellaan tehokkaampaa ajanhallinnan tehtävien käsittelyä sekä asiakkaalla työajan vapauttamista muihin tehtäviin keskittämällä Palkeisiin tekeminen niiden asioiden osalta, joissa se on mielekästä kokonaisprosessin näkökulmasta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu koulutukseen täältä koulutuksen alkuun mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä.

Koulutus on osallistujille maksuton.