Siirry sisältöön
05.10.2017

Koulutus: Esimiehen BI-raportointi

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi henkilön perustieto- ja poissaoloraportit, ajanhallinnan ja CATS:n raportit, työaika­pankkien raportit ja palkkarakenne-raportti.

Aika: To 5.10.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: BI-raportointi-koulutuksen tavoitteena on tehdä esimiehille suunnattujen henkilöstö­hallinnon raporttien sisältö pääpiirteittäin tutuksi.  Valmius käyttää tietovarastoraportoinnin yleisimpiä toiminnallisuuksia ja valmius hyödyntää tietovarastoraportointia.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi henkilön perustieto- ja poissaoloraportit, ajanhallinnan ja CATS:n raportit, työaika­pankkien raportit ja palkkarakenne-raportti.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 27.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.