Siirry sisältöön

Löysitkö etsimäsi? Vastaa kyselyyn

Auta meitä parantamaan verkkosivujamme vastaamalla kyselyyn. Kiitos!

Kyselyyn

Kyselyyn
05.04.2022

Koulutus: Esimiehen raportit ja esimiehen työpöytä

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi esimiehille suunnatut henkilöstöhallinnon raportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan. Tavoite: Raportointi-koulutuksen tavoitteena on tehdä esimiehille suunnattujen henkilöstö­hallinnon raporttien sisältö pääpiirteittäin tutuksi. Valmius käyttää tietovarastoraportoinnin yleisimpiä toiminnallisuuksia, valmius hyödyntää tietovarastoraportointia sekä esimiehen työpöytää.

Aika: ti 5.4.2022 klo 9.00 – 11.00

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon  TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu Kiekua käyttäville esimiehille

Sisältö: Käydään läpi esimiehille suunnatut henkilöstöhallinnon raportit. Tarkoituksena on neuvoa, kuinka raportteja ajetaan ja muokataan.

Tavoite: Raportointi-koulutuksen tavoitteena on tehdä esimiehille suunnattujen henkilöstö­hallinnon raporttien sisältö pääpiirteittäin tutuksi. Valmius käyttää tietovarastoraportoinnin yleisimpiä toiminnallisuuksia, valmius hyödyntää tietovarastoraportointia sekä esimiehen työpöytää.