Siirry sisältöön
21.09.2017

Koulutus: Henkilöstöhallinnon ammattikäyttäjien BI-raportointi, alkeet

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi perustieto- ja poissaoloraportit, ajanhallinnan ja CATS:n raportit, työaikapankkien raportit ja htv- sekä palkkaraportit.

Aika: To 21.9.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: BI-raportointi-koulutuksen tavoitteena on tehdä henkilöstöhallinnon raporttien sisältö pääpiirteittäin tutuksi, valmius käyttää tietovarastoraportoinnin yleisimpiä toiminnal­lisuuksia ja valmius hyödyntää tietovarastoraportointia.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi perustieto- ja poissaoloraportit, ajanhallinnan ja CATS:n raportit, työaikapankkien raportit ja htv- sekä palkkaraportit.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 13.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.