Siirry sisältöön
26.09.2017

Koulutus: Käyttöomaisuuskirjanpito

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi käyttöomaisuuskirjanpidon keskeiset käsitteet, prosessit, toiminnallisuudet ja roolit. Lisäksi koulutukseen sisältyy keskeiset käyttöomaisuuden toimenpiteet: käyttöomai­suusyksikön perustaminen ja ylläpito, käyttöomaisuusesineen hankinta, käyttöomaisuuden myynti, romutukset, hallinnansiirrot ja sisäiset siirrot sekä käyttöomaisuuden raportit ja irtaimiston käsittely.

Aika: Ti 26.9.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Käyttöomaisuuskirjanpito koulutuksen tavoitteena on valmius perustaa ja ylläpitää käyttöomaisuusyksiköitä, ymmärtää keskeneräisen käyttöomaisuuden aktivointiprosessi, hyödyntää järjestelmän vakioraportteja sekä valmius irtaimiston käsittelyyn käyttöomai­suudessa.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi käyttöomaisuuskirjanpidon keskeiset käsitteet, prosessit, toiminnallisuudet ja roolit. Lisäksi koulutukseen sisältyy keskeiset käyttöomaisuuden toimenpiteet: käyttöomai­suusyksikön perustaminen ja ylläpito, käyttöomaisuusesineen hankinta, käyttöomaisuuden myynti, romutukset, hallinnansiirrot ja sisäiset siirrot sekä käyttöomaisuuden raportit ja irtaimiston käsittely.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 18.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.