Siirry sisältöön
12.10.2017

Koulutus: Kieku-ajanhallinta jaksotyössä, esimiehen toiminnot

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi Kieku Ajanhallinnan toiminnallisuudet jaksotyön näkökulmasta: toteutuneen työajan tarkastaminen ja hyväksyntä, takautuvat korjaukset, ylityöraportti ja työaikalaskelma.

Aika: To 12.10.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on antaa esimiehelle valmiudet tehdä esimiehen toiminnot Kieku Ajanhallinnassa jaksotyöaikaa noudattavien osalta.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi Kieku Ajanhallinnan toiminnallisuudet jaksotyön näkökulmasta: toteutuneen työajan tarkastaminen ja hyväksyntä, takautuvat korjaukset, ylityöraportti ja työaikalaskelma.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 4.10.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.