Siirry sisältöön
25.10.2017

Koulutus: Kieku-ajanhallintaa ammattikäyttäjille, jaksotyö

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista jaksotyön näkökulmasta: työajan suunnittelu, toteutuneen työajan käsittely, ajanhallintaan ilmoitettavat palkanlisät, varallaolot ja päivystykset, työaikapankkien käsittely, takautuvat korjaukset ja ylityöraportti.

Aika: Ke 25.10.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on työajansuunnittelun osaaminen järjestelmässä jaksotyön näkökulmasta. Valmius kiinnittää henkilöille työaikapankkeja, tarkastaa henkilöiden sopimustietoja, käsitellä toteutuneita työaikoja, tarkistaa ja hyväksyä toteutuneita työaikatapahtumia ja tehdä takautuvia muutoksia.

Sisältö: Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista jaksotyön näkökulmasta: työajan suunnittelu, toteutuneen työajan käsittely, ajanhallintaan ilmoitettavat palkanlisät, varallaolot ja päivystykset, työaikapankkien käsittely, takautuvat korjaukset ja ylityöraportti.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 17.10.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

 

Koulutus on osallistujille maksuton.