Siirry sisältöön
05.09.2023

Koulutus: Kieku ajanhallintaan kehitettyjen toiminnallisuuksien esittely

14.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa esitetään suoraan järjestelmästä näyttäen järjestelmän toiminnallisuuksia. Esitys keskittyy vuorokalenteriin ja sen välilehdillä oleviin asioihin. Tilaisuus tallennetaan, demo-osuuden jälkeen on varattu aikaa kysymyksille.

Aika: ti 5.9. klo 14.00-15.15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon  TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Ajanhallinnan vastuuhenkilöt, vuorosuunnittelijat.

Sisältö: Koulutuksessa esitetään suoraan järjestelmästä näyttäen järjestelmän toiminnallisuuksia. Esitys keskittyy vuorokalenteriin ja sen välilehdillä oleviin asioihin. Tilaisuus tallennetaan, demo-osuuden jälkeen on varattu aikaa kysymyksille.

Ilmottautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu(at)palkeet.fi.

Jos aiot liittyä koulutukseen videoneuvottelulaitteella, olethan yhteydessä Palkeiden Koulutuspalveluun (koulutuspalvelu(at)palkeet.fi) viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Koulutus on osallistujille maksuton.