Siirry sisältöön
03.10.2017

Koulutus: Kieku-portaali, lomakkeet

09.00

Koulutukset, Avoin

Koulutuksessa käydään läpi portaalilomakkeet (budjetoidun toimen luonti ja kopiointi, palvelussuhteen luonti, palkan muutokset, osittainen virkavapaus, harkinnanvarainen virkavapaus, palvelussuhteen tietojen muutos, irtisanoutuminen)

Aika: Ti 3.10.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on valmius käyttää henkilöstöasiantuntijan portaalilomakkeita.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi portaalilomakkeet (budjetoidun toimen luonti ja kopiointi, palvelussuhteen luonti, palkan muutokset, osittainen virkavapaus, harkinnanvarainen virkavapaus, palvelussuhteen tietojen muutos, irtisanoutuminen)

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 25.9.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.