Siirry sisältöön
08.09.2022

Koulutus: M2 Blue kotimaan matkasuunnitelma ja -laskun laatiminen sisältäen M2-mobiilin käyttövinkkejä

09.00

Avoin, Koulutukset

Koulutuksessa käydään läpi kotimaan matkasuunnitelman ja matkalaskun teko M2 Bluessa matkustajan näkökulmasta. Koulutuksessa opetetaan mm. liitteiden lisääminen ja käydään läpi muita erityishuomioita siten, että matkalasku on valtion matkustussäännön mukainen ja etenee sujuvasti matkustajalta asiatarkastukseen ja hyväksyjälle.

Aika: to 8.9.2022 klo 9.00 - 10.30

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon  TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Matkustajat valtiolla

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi kotimaan matkasuunnitelman ja matkalaskun laatiminen M2 Bluessa matkustajan näkökulmasta. Koulutuksessa opetetaan mm. liitteiden liittäminen, ja käydään läpi muita erityishuomioita siten, että matkalasku on valtion matkustusäännön mukainen (kulujen selitteet ja perustelut) ja etenee sujuvasti matkustajalta asiatarkastukseen ja hyväksyjälle. Koulutus sisältää M2 mobiilin käyttö -osion.

Ilmottautuminen: Ilmottautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmottautumisen jälkeen.

Koulutus on osallistujille maksuton.