Siirry sisältöön
28.03.2023

Koulutus: M2 kotimaan matkasuunnitelma ja –laskun laatiminen sisältäen M2-mobiilin käyttövinkkejä

09.00

Avoin, Koulutukset, Koulutus palkansaajalle

Koulutuksessa käydään läpi kotimaan matkasuunnitelman ja -laskun teko M2 matkustajan näkökulmasta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi myös muita erityishuomioita siten, että matkalasku on valtion matkustusäännön mukainen ja etenee sujuvasti matkustajalta asiatarkastukseen ja hyväksyjälle.

Aika: ti 28.3.2023 klo 9.00 - 10.30

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Matkustajat valtiolla

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi kotimaan matkasuunnitelman ja matkalaskun laatiminen M2 matkustajan näkökulmasta. Koulutuksessa opetetaan mm. liitteiden liittäminen, ja käydään läpi muita erityishuomioita siten, että matkalasku on valtion matkustusäännön mukainen (kulujen selitteet ja perustelut) ja etenee sujuvasti matkustajalta asiatarkastukseen ja hyväksyjälle. Koulutus sisältää M2 mobiilin käyttö -osion.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu@palkeet.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton.