Siirry sisältöön
26.09.2023

Koulutus: M2 koulutus matkustuksen parissa työskenteleville

09.00

Koulutukset, Avoin

Tarkastuspalvelun tehtävät ja vastuut, M2 hyödyllisiä toimintoja (mm. matkasihteeri - toiminto, pysyvän matkamääräyksen laatiminen, sijaisuuksien asettaminen), Laskun hyväksyntäketjun tietojen lukeminen ja hyödyntäminen, Kierronvalvonta

Aika: ti 26.9.2023 klo 9.00-10.00

Toteutustapa: Koulutukset toteutetaan Teams-yhteydellä, johon TUVE-virastot pääsevät liittymään joko TUVE Internet Edge -selaimella tai virtuaalityöpöydän kautta. Palkeiden Teamsilla järjestämiin koulutuksiin on mahdollista osallistua myös hyödyntäen videoneuvotteluyhteyttä.

Kohderyhmä: Matkustuksen parissa työskentelevät virkamiehet

Sisältö: M2 hyödyllisiä toimintoja ja ajankohtaisia asioita

Kouluttajille voi lähettää etukäteen sähköpostilla toiveita koulutuksen sisältöön liittyen sekä mahdollisia muita kysymyksiä. Ennakkokysymykset pyydetään toimittamaan osoitteisiin pyry.palviainen(at)palkeet.fi ja mari.ruttonen(at)palkeet.fi ja ne käydään lävitse koulutuksessa.

Jos aiot liittyä koulutukseen videoneuvottelulaitteella, olethan yhteydessä Palkeiden Koulutuspalveluun (koulutuspalvelu(at)palkeet.fi) viimeistään vuorokautta ennen koulutuksen alkua.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot kalenterikutsuna heti ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli et saa kalenterikutsua, ota yhteyttä koulutuspalvelu(at)palkeet.fi.