Siirry sisältöön
26.10.2017

Koulutus: Myyntilaskutus, excel

09.00

Koulutukset, Avoin

Myyntilaskutus -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntitilaus- ja laskutusprosessin ymmärtäminen, Excel-laskutuspyyntölomakkeen täydentäminen ja toimittaminen Palkeisiin.

Aika: To 26.10.2017 skype klo 9-11 ja video klo 13-15

Toteutustapa: Koulutus toteutetaan skype-yhteydellä sekä videoyhteyden kautta (eri kellonaika). Molemmat ovat samansisältöisiä tilaisuuksia.

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää myyntilaskutus-prosessi kokonaisuutena sekä Excel-laskutuspyyntölomakkeen käyttäminen. Lisäksi koulutuksen jälkeen koulutukseen osallistujilla on valmius selata myyntitilauksia ja –laskuja.

Sisältö: Myyntilaskutus -koulutus sisältää seuraavat osa-alueet: myyntitilaus- ja laskutusprosessin ymmärtäminen, Excel-laskutuspyyntölomakkeen täydentäminen ja toimittaminen Palkeisiin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu skype-koulutukseen täältä ja video-koulutukseen täältä 18.10.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen tarkemmat osallistumistiedot n. viikkoa ennen koulutusta. Skypellä toteutettuun koulutukseen mahtuu 250 henkilöä (mikäli virastosta on useampi osallistuja ja on mahdollisuus hyödyntää samaa skype-yhteyttä, riittää, että vain yksi ilmoittautuu).

Koulutus on osallistujille maksuton.